مــرور میــــکنـَم .. خاطِراتِـمـــان را امـــــا مَگر .. کـپـــی برابـَـر اَصـــل میشــَـــوَد ؟........ نم کشیده ام بر دیوار اتاق بس که لحظه های دور بودنت را قطره هایی از باران دلتنگی باریده ام روی آن به یادگار . گـاهـی اوقـات . . . هـمـه چـیـز دسـت بـه دسـت ِ هـم مـیـدن تـا تـ ـو را غـرق در رویـاهـا و خـاطـراتـت کـنـن. . . یـه آهـنـگ پـیـشـواز . . . 2 خـط شـعـر . . . کـمـی هـوای بـهـاری . . . یـک وجـب پـیـاده رو . . . آهـنـگـی کـه دانـشـجـو خـونـه بـغـلـی گـوش مـیـدن . . . 2 کـلـمـه حـرف . . . بـوی ِ یـه عَـطـر خـاص . . . طـعـم ِ شـیـریـن ِ یـه خـوراکـی . . . هـمـه و هـمـه کـافـیـه بـرای ایـنـکـه . . . تـ ـو چـنـد سـاعـت وسـط اتـاقـت دراز بـکـشـی و خـیـره بـشـی بـه سـقـف و صـدای بـارون بـشـه آرامـش دهـنـده تـریـن آهـنـگ ِ اون روزت !!! مــــــَن که زیـاد سـَر از کـار ِ بـازاریـ ها دَر نمیــــاوَرَمـ ولـی بـه گـُمانـمـ حـتمـا جـنسـ هـای جـــدیدشـانـ آمدهـ که منـ برایــــــت کهنــــه شـُدهـ اَمـ برای تو ... برای چشمهایت ! برای من ... برای دردهایم ! برای ما ... برای این همه تنهایی ... ای کاش خــــــــــــدا کاری بکند !! مچاله کنبشکنبند بزنخط بزنخلاصه راحت باشارث پدرت نیست...دل تنهای من است... [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]میدونی بن بست زندگی کجاست؟؟؟[/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]جایی که نه حق خواستن داری نه توانایی فراموش[/FONT] [FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif] کردن!!!! [FONT=arial,helvetica,sans-serif]آنگاه که با دستانت واژه ي عشق را بر قلبم مي نوشتي [FONT=arial,helvetica,sans-serif]سواد نداشتم اما به دستان تو اعتماد داشتم [FONT=arial,helvetica,sans-serif] حالا سواد دارم اما ديگر به چشمانم هم اعتماد ندارم......[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]