تا حالا به این فکر کردین؟؟؟ چرا بغل کردن حس خوبی به آدم میده ؟ . . . . . . . . چون در سمت راست بدن قلب وجود نداره و اونجا خالیه ولی وقتی کسی رو که دوست داری بغلش میکنی قلبش اون جای خالی رو پر میکنه و انگار که تو صاحب دو تا قلب شدی... تمــام ِ پــرنـدگان ِ شــهر از راز ِ مــا خبــر دارنـد ! از روی ِ سیـم هــای ِ تلفن ، جُـم نمی خــورنـد ! گـوشـی را كـه بــرمـی داری سیـم هــا ، گــرم مـی شــونــد ! صــدای ِ تــو كه مـی پیــچـد بـه خــط مـی شــونـد... همدیگر را می بوسند ...! متاسف شدم وقتی ... مردی مـُـرد...!! هنگامی که زنش را ، در حال زنا دید...!! متاسف شدم وقتی ، زنی ، شوهرش را دوست نداشت ، اما بچه دار شد...!! متاسف شدم وقتی ، زنی ، شوهرش را دوست نداشت ، ولی به خاطر بچه هایش ماند...!! متاسف شدم وقتی ،پسری، معشوقش را به خاطر پول ، از دست داد...!! متاسف شدم وقتی ،دختر ، به خاطر شهوت نامردان باکره گیش را ، از دست داد...!! متاسف شدم وقتی ، مردی ، ناموسش را ، به خاطر مواد، به حراج گذاشت...!! متاسف شدم وقتی ، جوانی ، ایمانش را بخاطره پول ، از دست داد...!! آهـــای مٌسَلمـٌـون !!! بخـــدآ دل شكستنـــ همــ گنـــآه كبیــره ستـــ... نمــآزتــــ بخـــوره تـــو كمــرتــــ بعضیـ هـآ هیچـ چیـز نیستنـ جـز چـهـآر حرفـ : ا د ع ا . . !