آرزو دارم سایه ای باشیبر سر لحظه های بی پناهمهمسفرم شوی در سکوت جاده ی تنهاییتو ناز من هستی و من نیاز توامسوز نهان در ساز توامآرزو دارم زیر سقفی از مهربانیبرای هم باشیمهمچون آینهصداقت را نثار همدیگر کنیم . . . چند روز است ... دائم به زیر دل ات فکر میکنم .. خوشی ها دقیقا کجایش زدند ؟؟ که راحت قید همه چیز را زدی !!؟ من گریزانم از این خسته ترین شکل حیات و از این غربت تلخ که به اجبار به پایم بستند می گریزم از شب می گریزم از عشق و تو ای پاک ترین خاطره ها همه جا در پی تو می گردم... دیشب آن قدر باران آمد که اگر بگویم یاد تو نبودم باران با من قهر میکند آن قدر از پنجره بیرون را نگاه کردم که اگر بگویم منتظر تو نبودم پنجره با من قهر میکند آن قدر دلتنگ خوابیدم که اگر بگویم خواب تو را ندیدم خوابت هم مرا ترک میگوید این بـــــار... فقـط می گــویم : ببیـن..! من ؛ خستــه ام کمی آراممـ کــــن همـیـ ـ ـ ن ! [FONT=tahoma][B][FONT=Arial][FONT=tahoma][COLOR=#000000][FONT=tahoma]نمیــــــدانمـــ[/FONT][/COLOR][/FONT][/FONT][/B][/FONT] [COLOR=#ff0099][FONT=tahoma][B][COLOR=#000000][FONT=tahoma][FONT=Arial][FONT=tahoma]تعبیـــــر نگاهتـــــــ[/FONT][/FONT][/FONT][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR] [FONT=tahoma][COLOR=#ff0099][FONT=tahoma][B][COLOR=#000000][FONT=tahoma][FONT=Arial][FONT=tahoma]خداحافظـــــ یستـــ ــ ـ[/FONT][/FONT][/FONT][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=tahoma][COLOR=#ff0099][FONT=tahoma][B][COLOR=#000000][FONT=tahoma][FONT=Arial][FONT=tahoma]یا انتــــــظار ؟! [B]باید به بعضیا گفت: گاز نگیر عزیزم !! من فقط میخوام بهت محبت کنم، همیـ ــ ــ ـن این هــُرم ِ تابستــــان نیست .. دوست داشتن ِ تو است که زمین را گـــرم میکند ![/B][/FONT][/FONT][/FONT][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/FONT][/FONT]