خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال عربستان گفت: پيشتر گفته بودم كه عصاي جادويي ندارم كه بتوانم همه چيز را تغيير دهم، به گزارش فارس، ناصر الجوهر، سرمربي تيم ملي فوتبال عربستان اظهار داشت: در شكست يك بر صفر مقابل اردن در ورزشگاه الرايان شانس از تيم ما رخت بربسته بود. شكست 2 بر يك مقابل سوريه در اولين بازي گروه دوم به اخراج خوزه پسيرو سرمربي اين تيم منجر شد، گل دقيقه 42 بها عبدالرحمن براي اينكه عربستان را در دومين بازي به شكست محكوم كند و خروج زودهنگامي را براي اين تيم رقم بزند، كافي بود. الجوهر پس از حذف عربستان از جام ملتها، گفت: ما در اين تورنمنت در عملكرد و آمادگي براي مسابقات خوش شانس نبوديم. وي ادامه داد: در بازي مقابل اردن خيلي خوب بوديم، اما شانس با ما يار نبود. نيمه اول را كنترل كرديم و بازي را در دست داشتيم. تمام زمان نيمه دوم را در محوطه جريمه اردن بوديم و 3 يا 4 موقعيت مسلم گل داشتيم، اما از اين موقعيتها استفاده نكرديم، فوتبال همين است. سرمربي سابق النصر با وجود ناتواني بازيكنانش در به ثمر رساندن گل از عملكرد تيمش ابراز رضايت كرد و به شانس عظيم اردن در به ثمر رساندن گل پيروزي اشاره و اضافه كرد: عملكرد بازيكنانم خوب بود، اما در 2 بازي كه پشت سر گذاشتيم، خوش شانس نبوديم و بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم و موقعيتهايي داشتيم، اما نتوانستيم از برتري خود در زمين استفاده كنيم. وي خاطر نشان كرد: اردن خوش شانس بود و گلي كه ما دريافت كرديم اتفاقي بود. اگر بد بوديم، 2 يا 3 گل ميخورديم، اما ما تيم برتر زمين بوديم. الجوهر پس از نيمه اول نصير الشمراني را به زمين فرستاد، اما وي نيز نتوانست كاري از پيش ببرد. وي گفت: در حالي كه با نتيجه يك بر صفر عقب بوديم و هدف ما بازي با رويه هجومي بود، به همين دليل با 3 مهاجم در نيمه دوم به ميدان رفتيم و فشار زيادي را در نوك حمله به تيم مقابل وارد كرديم، اما نتوانستيم به گلي دست يابيم. الجوهر كه پس از بركناري پسيرو روي كار آمد، علي رغم حذف عربستان از جام ملتهاي آسيا ابراز اميدواري كرد كه عربستان با سربلندي دوحه را ترك كند. وي اظهار داشت: من پيش تر گفته بودم كه عصاي جادويي ندارم كه بتوانم همه چيز را تغيير دهم، اما عملكرد خوبي از خود به نمايش گذاشتيم. بازيكنان ما با اطمينان بازي كردند و اگر موقعيتهاي خود را به گل تبديل ميكرديم، ميتوانستيم پيروز ميدان باشيم. ناصر الجوهر خاطرنشان كرد: بازي بعدي براي ما از اهميت بسيار زيادي برخوردار است. ما بايد ژاپن را شكست دهيم و اگر بتوانيم اين كار را انجام دهيم، به اين معنا است كه پيشرفت كردهايم و خوشبختانه ميتوانيم عملكرد خوبي مقابل ژاپن داشته باشيم.