1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

هر جور که راحتی

شروع موضوع توسط 2okhtare hava ‏26/7/12 در انجمن اشعار

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng
    اگه میدونستم اینقد منتظر این روزا بودی که به کل فراموشم کنی، مطمئن باش زودتر از اینا کاری می کردم که بری و پشت سرت هم نگاه نکنی.همیشه فکر می کردم تو هیچ جوره راضی نمیشی که از هم جدا شیم، اما انگار تو منتظر این روزا بودی تا من جداییمون رو کلید بزنم و تو ادمه ش بدی و بعدا همه چی رو بندازی گردن من، ولی قصد من این نبود.فقط بخاطر سوالی که ازت پرسیدم و جوابم رو "هیچی" دادی ازت ناراحت شدم و دو روز جواب اس هاتو ندادم، اس های که 5 بار برام فرستادی و... اصلا حتی به ذهنم نمی رسید بین من و تو اینجور فاصله بیوفته و 10 روز از حال و روز هم خبر نداشته باشیم.من به تصمیمت احترام گذاشتم و می خوام هر جور که راحتی، باشی. تو این دو سال خیلی اذیت کردم و با کارام و حرفام عذابت دادم.امیدوارم منو ببخشی، همیشه برا خوشبختیت دعا می کنم، فقط هر جا و با هر کی هستی بدون:
    [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دوست دارم[/FONT]​

2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng
    پاسخ : هر جور که راحتی

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]يادم مياد يه روزاي ميگفتي هيج چيز و هيج كس نميتونه باعث شه بينمون فاصله بيوفته، ميگفتي در هر شرايطي كه باشيم بايد يه روز در هفته هم ديگه رو ببينيم. ولي برخلاف حرفات روز به روز از هم دور مي شديم. وقتي روز آخري كه پيشت بودم و ديدم "فرشته ي من" تو گوشيت تبديل شده به يه اسم و فاميل خالي، وقتي ديدم به خاطر يه اتفاق ساده و معمولي بهم ميگي: ديگه ازين به بعد همديگه رو كمتر ميبينيم، با خودم گفتم قبل اينكه بهم بگي ديگه نميخوام ببينمت،يا اينكه بگي ديگه بهم اس نده، خودم با پاي خودم برم، كه ظاهرا تو هم از خدات بود[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دو سه روز يكي دوتا اس دادي و وقتي جواب ندادم تو هم از خدات بود و فراموشم كردي.[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]اين روزا [/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]حال و روزم خوب نیست،ديگه[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] برا زندگي[/FONT][FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] نه هدفي دارم نه انگيزه اي، شدم يه آدم بي خود و بي مصرف.[/FONT]

یک شخص از این تشکر کرد.