با من امروز زندگی کن ای عزیز همسفربگذر از دیروز و فردا بی دریغ و بی اگرشاید امروز تا به فردا زندگی مهلت نداداین قطار بی توقف لحظه ای فرصت نداد ************************* ترا در طبیعت بکر چون یاس و در افکارم از احساس در انزوای تنهایی بی حد ترا در شبانه ی لبخند تا صبح دور و به اندازه ی یک جرعه خدا دوستت می دارم *************************** [FONT=arial, helvetica, sans-serif]یاد بادا که دلم مشتاق دیدار تو بودروز و شب در طلب و هر لحظه بیدار تو بوددیدگانم را چه دانی که دگر سویی نیستبه فدایت ، که آن هم گرفتار تو بود زيـــــــآديـــــ دوستتـــــــ داشتمــــميدانيـــــ اشتبــــــآهـ از كجاستـــــــ؟از تـــــــو نيستــــ...اشتبـــــآهـ از منــ استــــهــــــر جــآ رنجيدمــ بهـ رويت نياوردمــلبخنـــــــد زدمــفكـــر كـــــرديــ درد نـــداردمحكم تــــــر زديــ... سکوت را نمی خواهم صدایم کنصدایت مثل رویا مثل ابریشمصدایت مثل معنای محبت ، مثل گل زیباستدر این تنهایی غمگین صدایم کنبرای شعرهای آشنای منآه از هجرت تو [FONT=arial, helvetica, sans-serif]با سیم ناز موژه هات یک عمره گیتار میزنم،[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]نگاهتو کوک نکنی من خودمو دار میزنم،[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]چشات اگه رو پنجره طرح ستاره نزنن،[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]دست خودم نیست دلمو به درو دیوار میزنم..[/FONT] *****************************[FONT=arial, helvetica, sans-serif]مانند مجنون که لیلا را دوست دارد،[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]مانندماهی که دریا را دوست دارد،[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]مانند شاعری که شعرش را دوست دارد،[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]مانندبلبلی که صدایش را دوست دارد،[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]بخدا قسم که من هم تورا دوست دارم..[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]بی تو بودن را برای باتو بودن دوست دارم...[/FONT] [/FONT]