چشم هایم زشکوفایی عشق تو فقط می خواند [SIZE=+0]کاش می دانستی [SIZE=+0]عشق من معجزه نیست[/SIZE] [SIZE=+0]عشق من رنگ حقیقت دارد[/SIZE] [SIZE=+0]اشک هایم به تمنای نگاه تو فقط می بارد[/SIZE]کاش می دانستی [SIZE=+0]دختری هست که احساس تو را می فهمد [SIZE=+0]دختری از تب عشق تو دلش می گیرد[/SIZE] [SIZE=+0]دختری از غمت امشب به خدا می میرد[/SIZE]کاش می دانستی [SIZE=+0]تو فقط مال منی [SIZE=+0]تو فقط مال همین قلب پر از احساس منی[/SIZE]شب من با تو سحر خواهد شد [SIZE=+0]تو نمی دانی من [SIZE=+0]چه قدر عشق تو را می خواهم[/SIZE] [SIZE=+0]تو صدا کن من را[/SIZE] [SIZE=+0]تو صدا کن مرا که پر از رویش یک یاس شوم[/SIZE] [SIZE=+0]تو بخوان تا همه احساس شوم[/SIZE]کاش می دانستی [SIZE=+0]شعرهای دل من پیش نگاه تو به خاک افتاده است [SIZE=+0]به سرم داد بزن[/SIZE] [SIZE=+0]تا بدانم که حقیقت داری[/SIZE] [SIZE=+0]تا بدانم که به جز عشق تو این قلب ندارد کاری[/SIZE]باز هم این همه عشق [SIZE=+0]این همه عشق برای دل تو ناچیز است [SIZE=+0]آسمان را به زمین وصل کنم؟ [SIZE=+0]یا که زمین را همه لبریز ز سر سبزی یک فصل کنم؟[/SIZE] [SIZE=+0]من به اعجاز دو چشمان تو ایمان دارم[/SIZE] [SIZE=+0]به خدا تو نباشی[/SIZE] [SIZE=+0]بی تو من یک بغل احساس پریشان دارم[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]