1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

داستان از آنجا شروع شد که تو اسمه تمام هرزگی هایت را آزادی گذاشتی . . .

شروع موضوع توسط 2okhtare hava ‏25/7/12 در انجمن اشعار

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng
    اینقدر کــﮧ برای “خـــر” کردن من سـعے کـردے​
    [FONT=tahoma, sans-serif]​
    ​
    بـراے خـودتـــــ وقتــــ میگذاشتے حتمــا “آدمــــــ” میشدے

آنان که “عوض” شدنشان بعید است، “عوضی” شدنشان قطعی است… شک نکن !

دوست دارم یبار بشینم موهاتو ببیافم

یه چند نخش بریزه .بگم اینارو میبینی ؟؟؟

بگی اره ..!!!

منم بگم با همه دنیا عوضش نمیکنم ...

داستان از آنجا شروع شد که تو اسمه تمام هرزگی هایت را آزادی گذاشتی . . .​
    [FONT=tahoma, sans-serif]​
    ​
    [COLOR=#252525][FONT=tahoma]و من از آنجا بی غیرت شدم که فکر میکردم به تمدن رسیده ام !

[COLOR=#b22222][FONT=tahoma][SIZE=4][FONT=tahoma][B][FONT=Arial][FONT=tahoma]آرامتر ورق بزن[/FONT][/FONT]

[FONT=Arial][FONT=tahoma]گوشه ی خیـــــالم را ...[/FONT][/FONT]

[FONT=Arial][FONT=tahoma]بوســـــه بوســــــه خوابشان کرده ام[/FONT][/FONT]

[FONT=Arial][FONT=tahoma]خاطراتـــــــــت را ![/FONT][/FONT][/B][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][B]

[FONT=tahoma][CENTER][COLOR=#4b0082][FONT=tahoma][SIZE=4][FONT=tahoma][FONT=century gothic][FONT=tahoma][B][B]چهل روزه که بوی گل نمیاد
    [/B][/B][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][B][B]
    [COLOR=#4b0082][FONT=tahoma][SIZE=4][FONT=tahoma][FONT=century gothic][FONT=tahoma][B]صدای چهچه بلبل نمیاد[/B][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][B]
    [COLOR=#4b0082][FONT=tahoma][SIZE=4][FONT=tahoma][FONT=century gothic][FONT=tahoma][B][B]برین از باغبون گل بپرسین[/B][/B][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/B][/B][/CENTER][/FONT][CENTER][/CENTER]
    [B][B][B][B][B][COLOR=#4b0082][FONT=tahoma][SIZE=4][FONT=tahoma][FONT=century gothic][FONT=tahoma][B]چرا بلبل به سیر گل نمیاد

[B][B][FONT=tahoma]از روزی که نامت

ملکه ی ذهنم شد،

احساس می کنم جمجمه ام

با شکوه ترین امپراتوری دنیاست...

[FONT=tahoma][CENTER][COLOR=#ff0000][FONT=tahoma][FONT=arial black][FONT=tahoma][SIZE=4][FONT=tahoma][I][B]
    نمی خواهم تمام دنیای تو باشم،
    [/B][/I][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/COLOR][I][B]
    [COLOR=#ff0000][FONT=tahoma][FONT=arial black][FONT=tahoma][SIZE=4][FONT=tahoma][I][B]می روم برایت تدارک ببینم،[/B][/I][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/COLOR][/B][/I][/CENTER][/FONT][CENTER][/CENTER]
    [I][B][I][B][COLOR=#FF0000][FONT=tahoma][FONT=arial black][FONT=tahoma][SIZE=4][FONT=tahoma][I][B]بهشت را...

مرا به تختم ببندید و تنهایم بگذارید ،
    هر چقدر هم نالیدم و فریاد زدم به سراغم نیایید ..
    .من دارم او را ترک میكنم!!!

[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee][FONT=tahoma][B][FONT=B Kamran][FONT=tahoma]چقدر امشب حس می کنم نبودن تو را[/FONT][/FONT][/B][/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][B]

[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee][FONT=tahoma][B][FONT=B Kamran][FONT=tahoma]صدایت[/FONT][/FONT][FONT=B Kamran][FONT=tahoma] در گوشم می پیچد و من می گویم[/FONT][/FONT][/B][/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][B]

[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee][FONT=tahoma][B][FONT=B Kamran][FONT=tahoma]جانم[/FONT][/FONT][FONT=B Kamran][FONT=tahoma] ، مرا صدا زدی ؟[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=tahoma]![/FONT][/FONT][/B][/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][B]

[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee][FONT=tahoma][B][FONT=B Kamran][FONT=tahoma]دلم[/FONT][/FONT][FONT=B Kamran][FONT=tahoma] تنگ [/FONT][/FONT][FONT=B Kamran][FONT=tahoma]است[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=tahoma]...[/FONT][/FONT][/B][/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][B]

[SIZE=4][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee][FONT=tahoma][B][FONT=B Kamran][FONT=tahoma]صدایم کن

[/FONT][/FONT][/B][/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/I][/FONT][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/COLOR][/B][/I][/B][/I][/FONT][/B][/B][/B][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/FONT][/COLOR]​
    ​

​
    ​
    ​
    ​
    [/FONT]​
    [/FONT]