1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

من که دلتنگ توام اما تو کجایی نیستی؟

شروع موضوع توسط 2okhtare hava ‏24/7/12 در انجمن اشعار

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng
    در پس اقیانوس ها میگردم به دنبالت کجایی نیستی؟زیر دریاها به پیشه ماهی ها هم نیستی پس کجایی؟در تمام این دنیای بزرگ ندیدم از تو بهتر و برتر کجایی نیستی؟من که دلتنگ توام اما تو کجایی نیستی؟خسته ام دل اشوبم همش به خیال تو ام اما تو.....مثله من نیستی و دلتنگ نیستی پس تو کجایی نیستی؟وقتی که عاشق میشوم دنیا پر از شادی استهمین که تنها میشوم دنیا چرا نمی ایستد؟وقتی که با تو میخاندم وقتی که میگفتم چــــــــــــــــــرا؟هیچ گاه نمی گویی تو جواب دل خسته را.....دل خسته تر از انیم که با تو گویم درد دلچون میدانم نخواهی شنید هیچ گاه تو انهارا....به من تو گفته بودی که گر بروم باز میگردمدر پس بادها میگردم به دنبالت چرا تو نیستی کجایی ؟میخوانمت بخوان مرا میخواهمت بخواه مراچه میگویم عشق که اجـــــــــــــــــــــــــبار نیستچه میگویم عشق که فــــــــــــــرمان نیستعشق عشق است همین و بس استعشق یک زیبای زیباست همینو بس است....میگردم به دنبالت کجایی نیستی؟پیشه خدایی یا که در دنبال عشق ونیستی؟دل تنگم امشب یا رب برس به داد این دلمکه دلم تنگ است و درمان دلم در دست توست پروردگار این دلممیخوانمت خوان مرا میخواهمت بخواه مراچه میگویم عشق که اجبــــــــــــــــــــــــــار نیستچه میگویم عشق که فرمــــــــــــــــــــــــان نیستعشق عشق است همینو بس استعشق زیبای زیباست همینو بس است...........................فراموش کردنت دشوار است چه کنمیاد تو مهمان قلب خسته است چه کنمحرف هایم را به که گویم ربکه مرا هزاران سوداست تو بگوچه کنم؟​