1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

با این نفسهاست که عاشق مانده ام ،

شروع موضوع توسط 2okhtare hava ‏22/7/12 در انجمن اشعار

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng
    [FONT=times new roman, times, serif]وقتی تو مال منی ، وقتی در لحظه های دلتنگی در کنارمی ،[/FONT]
    [FONT=times new roman, times, serif]دیگر چه آرزویی داشته باشم از خدا...[/FONT]
    [FONT=times new roman, times, serif]وقتی عاشقانه مرا میخواهی ،[/FONT]
    [FONT=times new roman, times, serif]همیشه و همه جا هوای مرا داری ، دیگر چه بخواهم از این دنیا[/FONT]
    [FONT=times new roman, times, serif]من در این دنیا هستم و تو در کنارم ،[/FONT]
    [FONT=times new roman, times, serif]اینهمه عشق است در برابر چشمانم...[/FONT]
    [FONT=times new roman, times, serif]وقتی گلی مثل تو در باغچه دلم شکفته ،[/FONT]
    [FONT=times new roman, times, serif]یک گلستان است که در دلم نهفته[/FONT]
    [FONT=times new roman, times, serif]و اینجاست که عطر حضورت همان هوای نفسهای من است ،[/FONT]
    [FONT=times new roman, times, serif]و با این نفسهاست که عاشق مانده ام ،[/FONT]
    [FONT=times new roman, times, serif]تو مال منی و من از همه کس بی نیاز مانده ام[/FONT]
    [FONT=times new roman, times, serif]وقتی در لحظه های خواستنت تو را در کنار خودم دارم ،[/FONT]
    [FONT=times new roman, times, serif]چرا به دنبال تو بیایم ، تویی که همیشه در قلبمی و میتپی برای عشقمان[/FONT]
    [FONT=times new roman, times, serif]تو در خانه عشقمی و من تکیه گاهت ، عشق من دوستت دارم[/FONT]