[FONT=courier new, courier, mono]این را میدانم که تنهایم گذاشتی و[/FONT][FONT=courier new, courier, mono]رفتی ولی این را مینویسم و بارها باخود[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]تکرار میکنم که نام من هر چند از دل تو[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]پاک شد نام تو با هر تپش در قلب من تکرار[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]شد.[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]نام من بی معنی و دیگر برایت هیچ نیست[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]نام تو حک شد بر قلب من تا زمانی که تنم[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]در خاک شد . [/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]رفتی ولی این و بدون هرجا باشی دوست[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]دارم.هنوز برای دیدنت به رویاهام پا[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]میزارم.[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]دل من و شکستی وقتی تنهام گذاشتی.کاش[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]میدونستم که تو هیچ وقت دوسم نداشتی.[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono] [/FONT][FONT=courier new, courier, mono]دل منو شکستی اما یادت بمونه که هیچ کس[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]مثل من قدرت رو نیست بدونه. رفتی ولی[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]این و بدون چفدر دلم میسوزه.[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono] عمری دروغ شنیدم با این همه صداقت آخه به[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]هیچ رسیدم . من و بگو دلم رو پاک به تو[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]باخته بودم . نفهمیدم روی آب خونم و ساخته[/FONT] [FONT=courier new, courier, mono]بودم...[/FONT]