1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

من دیوانه وار عاشقت بودم

شروع موضوع توسط 2okhtare hava ‏22/7/12 در انجمن اشعار

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng
    اگه بگم خیلی تنهام دروغ نگفتماگه بگم که دیگه بعد از تو باید تنها بمونم تا ابدیت دروغ نگفتماگه بگم خیلی دوست داشتمو دارم دیگه اینو دروغ گفتمآخه من دیوانه وار عاشقت بودمولی تو هیچ وقت نفهمیدی یعنی نخواستی که قلبت مال من باشهاما من که قلبتو نمی خواستم فقط منتظر یه اشاره ی چشم زیبات بودمانتظار داشتم با یه اشاره ی تو دنیامو بریزم به پاتولی افسوس که دنیای من تو بودی و من دنیا رو نمی خواستممن انتظار با تو بودنو می کشیدمولی افسوس که من انتظارو نمی خواستممن تنها تو رو می خواستم که خواستن مال من نبودپس ببین که واژه ها جلوی تو چقدر کم رنگند حتی یه جمله ی باهات میمونم تا ابد نمی تونه جای خالیه تو توی لحظه هامو پر کنه !دیگه از چیدن واژه ها کنار هم خسته شدم آخه اونا هم دیگه واسم بی معنا شدنو نمی خوان مثل همیشه کنار هم تکرار بشن شاید اونا هم مثل من فکر می کنن اگه تو مال من باشی برای اولینو آخرین بار تونستم یه جمله ی با تو بودنو بسازم به امید اینکه یه گوشه ی تاریک دلت جای من بشه!!! امضا : .....................{ یادم باشه که حتی واژه های بزرگم نمی تونن احساس منو اونطوری که باید باشه بهت بفهمونن پس احتیاجی به امضا نیست! }​