1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

محمدي: به خاطر من عده‌اي در مورد طلايي شيطنت كردند

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏13/1/11 در انجمن سایر ورزش ها

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم گاز مازندران گفت: متاسفانه بعد از مطرح شدن نام من براي كمك به طلايي، عده‌اي در مورد حكم گرفتن اين مربي در تيم نوجوانان شيطنت كردند.

سيدمراد محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينكه گفته مي‌شد يكي از همكاران محمد طلايي در تيم ملي نوجوانان خواهد بود، اظهار داشت: بعد از اينكه اين مسئله مطرح شد، عده‌اي شيطنت كردند كه حتي حكم گرفتن محمد طلايي هم با مشكل مواجه شد. اين عده از شنيدن اسمم عصباني شده بودند. اين اصلا درست نبود كه به خاطر من، چنين برخوردي با طلايي بشود.
    وي افزود: من طلايي را خيلي دوست دارم و حتي زماني هم كه حريفم بود، هيچ‌وقت به او به چشم يك رقيب نگاه نكردم. امروز هم اگر لازم بداند هر كمكي كه از دستم برآيد، كوتاهي نخواهم كرد و هميشه او را پيشكسوت و بزرگتر خود مي‌دانم.
    قهرمان جهان در سال 2006 با اشاره به بخش‌نامه جديد كميته ليگ در مورد زمان برگزاري رقابت‌ها، خاطرنشان ساخت: با اين تصميم مخالفم كه كشتي‌گير در دو هفته، سه بار روي تشك برود. اين اصلا مقدور نيست و حتما به كشتي ضربه مي‌زند. خودم از اينكه از كشتي‌گيرم بخواهم اين‌طور برايم روي تشك برود خجالت مي‌كشم. چطور مي‌توانم از بچه‌ها بخواهم در دو هفته، سه بار براي گاز مبارزه كنند. اين ظلم به كشتي‌گير است.