1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بخاطر تو

شروع موضوع توسط nassiim ‏9/7/12 در انجمن اشعار

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    حسابدار
    [FONT=arial, helvetica, sans-serif]چه زیباست بخاطر تو زیستن[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]وبرای تو ماندن بپای تو مردن وبه عشق تو سوختن؛[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]وچه تلخ وغم انگیز است، دور از توبودن، برای تو گریستن؛[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]و به عشق و دنیای تو نرسیدن؛ ایکاش می دانستی بدون تو،[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]مرگ گواراترین زندگیست؛ بدون تو وبه دور ازدستهای مهربانت،[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]زندگی چه تلخ وناشکیباست. ایکاش می دانستی مرز خواستن کجاست،[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]وایکاش میدیدی قلبی راکه فقط؛[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]برای تو می تپد[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]دوست دارم تا اخرين باقيمانده ی جانم تو را عاشق كنم [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]زندگی من در زلالی چشمان تو خلاصه شده [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]زندگی من در نفس های بازدم تو جاری شده [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] زندگی من در همين از تو نوشتن ها وسعت يافته [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]نفس كشيدن من تنها با ياد اوری زنده بودن تو امكان پذير است [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]همين كه گاه نگاه چشمان پر از عشق يا سردی تو را ميبينم برايم كافی است و قانع [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]كننده است كه زندگی زيباست [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]اگر روزی از ديار من سفر كنی با چشمانی نابينا شده از گريستن در نبودت جای[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]قدمهايت را بر روی سنگفرش خيابان گل باران ميكنم[/FONT] ​
    نوشته : فهیمه​

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : بخاطر تو

[FONT=&quot]برای زیستن دنبال یک بهانه ام[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
    [FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
    برای ماندن،[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]برای از تو گفتن،[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]بهانه می خواهم...[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
    [FONT=&quot]
    [/FONT][FONT=&quot]باران اشکم به دنبال کدام بهانه جاری میشود؟[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]سکوت این اتاق را کدام بهانه میشکند؟[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]به سراغ خواب میروم،به بهانه دیدن تو در خواب...[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]رویا دیگر به سراغم نمی آید[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]غربت.... تنهایی... خسته ام.......!!!!![/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
    [/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
    [/FONT][FONT=&quot]چشمام خیس.....غرق غم!![/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]تنها بهانه ام کجایی؟[/FONT]
    ​

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.