سلام و خسته نباشید بابت زحمتی که میکشید. ممنون از اینکه امکان چت باکسم اضافه شد. فقط یه نظر: بهتر نیست بذارید بالا تا آخرین ارسالیهای انجمنم بیشتر در معرض دید باشه. چون مطمئناً چت باکس تو صفحه اول بیشترین استفاده و بازدیدو خواهد داشت و به کمک اون اگر بالای انجمن بذاریم ارسالیها هم بیشتر مورد توجه قرار میگره. ممنون
پاسخ : چت باکس با سلام به شما من نظر خودم رو میگم ، ولی تصمیم آخر با ادمین هاس بهترین جایی که چت باکس می تونه باشه ، همون پایینه همونطور که گفتید چت باکس استفاده زیادی داره اگه بیاد بالا واسه کاربرا خیلی خوبه ، ولی واسه مدیر ها نه چون مدیر ها اول چشمشون به چت باکس می خوره ، و میان چت باکس و یادشون میره پست ارسال کنند و اینطوری آمار پست های اونا پایین میاد این رو بر اساس تجربه گفتم ولی بازم تصمیم آخر با ادمین هاس.
پاسخ : چت باکس اینم هست ولی این سه موردو در نظر بگیرید: 1- چت باکس خیلی جلب توجه میکنه و خودش مرکز جلب نظر کاربر میشه که اگر بالا باشه با توجه به اینکه ارسالیها هم بالائه میتونه برای کاربران عادی یه فلش و جهت نمایی به سمت ارسالیها باشه. 2- اصلاً به همین دلیل که چت باکس میتونه برای مدیران جلب توجه کنه مجبورن بیان پایین دیگه نظرشون به اونجا جلب میشه و ارسالیهارو نمی تونن ببینن. 3- مدیر نیاز داره که مدیریت کنه و در چت باکس در صورت نیازه کاربر مشاوره بکنه. که مدیریت ایجاب میکنه تا هم به ارسالیها باید تسلط و نظر داشته باشن هم به چت. اینم دلایل من طبق تجربم بود. نظر همه محترمه و تصمیم گیرنده ادمین ها هستند
پاسخ : چت باکس چت باکس قبلا بالای انجمن بود ولی به همین دلیلی که حسین اشاره کرد تصمیم گرفتیم پایین انجمن بزاریم. موفق باشید :)
پاسخ : چت باکس ویترین بوتیک مهم ترین قسمت بوتیک هست اگه نظرتو جلب کنه میری تو اگه نه میری بوتیک دیگه سلام..ببخشید من میخواستم همین موضوع رو مطرح کنم دیدم مطرح شده.اگه اشکال نداشته باشه اینجا بگم 1.اینکه داشتن چت باکس تو عضو گیری میتونه موثر باشه..به شرطی که تو دید همه مخصوصا مهمان باشه. 2.خیلی از افراد جو سایت رو تو قسمت چت باکس میبینن بهتره تو دید باشه. 3.در مورد اینکه اگه چت باکس بالا باشه برا کاربرا خوبه اما برا مدیرا نه=میشه گفت کاربر رو باید تو اولویت قرار داد این جمع کاربر ها و رضایتشون هست که سایت رو سر پا نگه میداره..در مورد مدیرا هم اینکه حواسشون به چت باکس باشه و در کنارش پست بدن(کاربر عادی نیستن که حواسشون پرت شه)بهتر از اینه که از گفت و شنود های چت باکس حتی لحظه ای غافل شن. اینم از تجربه خیلی خیلی کم من تو چند تا سایت.فدا
پاسخ : چت باکس هیچ شکی در این حرف شما نیس و کاملا درسته متاسفانه در حرف با چیزی که شما میگید جور در میاد کاربر همیشه باید در اولویت باشه ، همیشه ، اما در این مورد با توجه به جو نمیشه ، و مدیر میاد اولویت وقتی عده ای مدیر توی چت باکس جمع بشن ، آن چنان گرم صحبت میشن که فراموش می کنن که مدیر هستن و پست باید بدن این چیزی که من میگم ، مدت 4 ساله توی انجمن ها مشاهده کردم و می کنم ، به همین خاطر با قاطعیت حرفام رو میزنم.
پاسخ : چت باکس سلام داش حسین..نظرات گفته میشه بالائی ها تصمیم میگیرن. من یه حسین نامی رو میشناختم که وقتی کاربر فعال بود و تو سایت چت باکس بالای سایت بود چند1000 تائی پست میداد اما اینجا با اینکه مدیر کل انجمن هست و چت باکس پائینه پستش کمتره
پاسخ : چت باکس والا داداش من از وقتی یادم میاد توی تاپ فروم بودم ، اصلا چت باکس نبود ، یعنی غیر فعال شده بود یه بار اومد ، یه هفته اومد و باز رفت ولی الان اومده ، خدا رو شکر بعد داداش عزیزم ، من درسته پست نمیدم و اسمم توی اخرین ارسالی ها کم میاد ، ولی از فعالیتم کم نشده هیچ بیشتر هم شده.
پاسخ : چت باکس بازم دارم میگم. به خاطر خودم نیست. این مسئله رو بارها دیدم. کاربر جدید میاد پست میزاره سلام میکنه کسی نمیبینه جواب بده. خیلی زشته و ضده حاله چت باکس باشه، کاربرببینه، یه چیزی بزنه کسی متوجه نشه و بی جواب بمونه. بازم دارم میگم این مسئله به خاطر منفعت من نیست. به خاطر جذابیت انجمن میگم. بازم خود دانی.