دیگر کمتر کسی را میتوان پیدا کرد که تاکنون دست به کامپیوتر نزده باشد و هیچی از آن سر در نیاورد. آنهایی که از قدیم با این وسیله سر و کار داشتهاند، پیشرفت آن را به عینه دیدهاند و میدانند ویندوزی که بر روی آن نصب است چه پیشرفتهایی در طی زمان کرده تا به این جا رسیده است. این پیشرفت به حدی است که حتی تصور کار با یک نسخه ابتدایی آن هم میتواند خندهدار به نظر برسد! ویندوز ۱.۰ ۱۹۸۵ اولین نسخه ویندوز مایکروسافت، ویندوز ۱.۰ بود که برنامههایی بسیار ساده داشت و اول بار انجام همزمان چندکار بر روی رایانه را فراهم کرد. ویندوز ۲.۰ ۱۹۸۷ دومین نسخهای که مایکروسافت ارایه داد، ویندوز ۲.۰ بود که برخی از نواقص نسخه قبلی در آن رفع شد و کنترل پنل را هم به آن اضافه کردند. ویندوز ۲.۱ ۱۹۸۸ اشکالات نسخه دوم اصلاح و تعدادی برنامه هم به آن اضافه شد و ویندوز ۲.۱ نام گرفت و همانطور که در تصویر هم میبینید، برنامه نقاشی (پینت) از همین نسخه وارد کار شد.
پاسخ : ویندوز از بدو تولد تا ..+تصویر ویندوز ۳ ۱۹۹۰ سومین نسخه از ویندوز، مدیریت فایل و مدیریت برنامه را جایگزین نوع قدیمی آن یعنی MS DOS کرد. ویندوز ۳.۱ ۱۹۹۲ این ویندوز ارتقا یافته ویندوز قبلی بود، با این تفاوت که از اکسس دیسک ۳۲ بیتی هم حمایت میکرد و گزینههای شخصیسازی به آن اضافه شده بود و برای اولین بار بازی "مین سوییپر" را ارایه داد. ویندوز ۹۵ ۱۹۹۵ ویندوز ۹۵، ویندوزی بود که ظاهرش به کل با نسخههای قبلی تفاوت داشت و شکلی جدیدی از ویندوز بود و پیشگام ویندوزهایی است که این روزها با آنها سر و کار داریم. گرافیک این ویندوز بسیار بالاتر رفته بود و برنامههای ارتباطی بهتری هم در آن ارایه شد.
پاسخ : ویندوز از بدو تولد تا ..+تصویر ویندوز ۹۸ ۱۹۹۸ ویندوز ۹۸ از جمله نسخههای موفقی است که تاکنون مایکروسافت عرضه کرده و هنوز هم در برخی از کامپیوترهای خانگی وجود دارد. این مدل با گسترش نرمافزارها و کارآیی بهتر، اولین رویداد مهم در مسیر پیشرفت ویندوزها محسوب میشود. ویندوز ME ۲۰۰۰ ویندوز امایی یا میلینیوم اگرچه نسخه محبوبی از آب در نیامد اما هنوز هم در مواردی، ابزارها و کاراییهای بهتری نسبت به مدلهای قبلی خود دارد. ویندوز XP ۲۰۰۱ پدر همه نسخههای ویندوز، XP است. این ویندوز تا به امروز محبوبترین نسخه است و بخاطر اجرا، ابزار و ظاهر منحصر به فردش هنوز هم مورد استفاده قرار میگیرد. تا قبل از آن که ویندوز ۷ بیاید، XP بهترین نوع ویندوز محسوب میشد.
پاسخ : ویندوز از بدو تولد تا ..+تصویر ویندوز ویستا ۲۰۰۶ ویندوز ویستا اگرچه برای مصارف عمومی موفق ظاهر نشد اما هنوز هم نسخه خوبی برای مصارف شخصی و رایانههای خانگی به حساب میآید. ویندوز ۷ ۲۰۰۹ ویندوز ۷ بهترین و موفقترین نسخه ویندوز است که تاکنون ارایه شده است. ویژگیهای جدید و پیشرفته در این ویندوز همچون "سوپربار"، آن را تبدیل به نقطه عطفی برای ویندوزهای بعد از ۹۸ و XP کرد. ویژگیهای بینظیر ویندوز ۷ همچون رابط کاربری بینظیر و ابزارهای قدرتمند، آن را بهترین کرده است. کیفیت بالای این ویندوز به حدی است که برخی آن را ایمنترین ویندوز تاریخ لقب دادهاند. ویندوز ۸ ۲۰۱۲ ویندوز ۸ در سپتامبر ۲۰۱1 رونمایی شد و با تغییر در رابط کاربر، نسخه بهتری از ویندوزهای تولیدی مایکروسافت است.
پاسخ : ویندوز از بدو تولد تا ..+تصویر با سلام من یه مشکل در برنامه نویسی بسکام avr دارم اگه کسی بتونه مشکل من رو حل کنه ممنونش میشم.12: من یه پروژه ای دارم که میخوام یه سری اطلاعات رو نگه داره و با قطع برق(ریست میکرو) اطلاعاتش پاک نشه .... برای این کار هم رفتم از eeprom استفاده کردم که بایدفایل eep رو که bascom در خروجیش میده رو باید رو میکرو پروگرام کنم. ولی متاسفاته وقتی که کامپیلر میکنمbascom یه سری فایل رو میده(hex,...) ولی فایل eep رو بهم نمیده یه نمونه برنامه در هلپ بسکام گذاشته بود که وقتی اون رو کامپایل میکردم eep رو بهم میداد... تو اینترنت هم یه سری نمونه گذاشته بود که اونها هم فایل eep نمیداد... نمیدونم چی کار کنم . شاید یه سری چیزا رو رعایت نکرده ام .... البته بسکام هم هیچ اروری نمیده من خواهش میکنم از کسایی که با ای حافظه کار کرده کند و جئاب گرفته اند و اطلاعاتی در این مورد دارند به من کمک کنند12 :love0041: