خشم زن مثل الماس است ...می درخشد ولی نمی سوزاند. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * سعی کن تنها باشی: زیرا تنها بدنیا آمده ای و تنها از دنیا خواهی رفت. بگذار عظمت عشق را درک نکنی: زیرا آنقدر عظیم است که تو را نابود خواهد کرد. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * لبخند بزن بدون انتظار پاسخی از دنیا و بدان که روزی آنقدر شرمنده می شود که به جای پاسخ به لبخندهایت با تمام سازهایت می رقصد باور کن * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تاسف برای گذشته به این میماند که انسان به دنبال باد بدود * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * یک قلب پاک از تمام معابد جهان زیباتر است * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * خدا روز بدون رنج، بدون خنده، بدون اندوه، وآفتاب بدون باران وعده نداده است اما او توان پایداری در آن روزها ، و وعده تسلی پس از اشک و چراغ راه را داده است * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شادی را دلیل باش نه سهیم غم را سهیم باش نه دلیل * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * گركسی ازمن بپرسدچیست راززندگی گویم این خواب پریشان درخورتعبیرنیست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * اگر می خواهیم به چیزی برسیم که تا به حال به آن نرسیده ایم، باید آدمی شویم که تا به حال نبوده ایم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * زندگی مثل ریاضی است که باید خوبیهاراجمع شادیها راضرب دعواهاراکم نفرتهارا تقسیم ودوری ها را زیر رادیکال از بین ببریم انوقت است که زندگی وعشق به توان میرسند. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ستارگان قدر شب را نمی دانند و در طلب نور بیشتر جایشان را به خورشید و روز می دهند و چشمک زنان خاموش می شوند * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * پروردگارا : دستانم خالیست و دلم پر از آرزوهای دور و دراز! تو را سوگند به بزرگیت! یا دستانم را توانا کن یا دلم را از آرزوهایم خالی گردان!!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * خدای بعضی ها مثه کت و شلوار پلو خوری ه!فقط زمانی از کمد درمیاد که احتیاج باشه * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که می توان مرتکب شد، چرا باید همان قدیمی ها را تکرار کرد! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تصمیم بگیر نیمه شیطانیت باشی یانیمه ی روحانیت ..مابین این دو بودن بدترین انتخاب است ..... وما سالهاست که دچار این بدترین انتخابیم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * زندگی داشتن دوست داشتنیها نیست زندگی دوست داشتن داشتنی هاست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دریا باشی یا گودالی كوچك از اب... فرقی نمیكند!! زلال كه باشی اسمان در تو پیدا می شود... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * وقتی تنها شدی بدون که خدا همه رو بیرون کرده ، تا خودت باشی و خودش * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * اگر می خواهی خوشبخت باشی برای خوشبختی دیگران بكوش زیرا آن شادی كه ما به دیگران می دهیم به دل ما بر می گردد . "بتهوون " در زندگی ثروت حقیقی مهربانیست و بینوایی حقیقی خودخواهی است * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * فردا یک راز است ، نگرانش نباش دیروز یک خاطره بود ، حسرتش را نخور و امروز یک هدیه است ، قدرش را بدان * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * فرصت شمار صحبت کزاین دو راهه منزل چون بگذریم دیگر نتوان به آن رسیدن * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * یا آنی باش که هستی یا انی شو که می نمایی * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ای کاش عظمت در نگاه تو باشد،نه در چیزی که به آن می نگری... آندره ژید * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * خداوند نظاره گر من است و من سرمست نگاه مهربان اویم. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * عشق غالبا یکنوع عذاب است اما محروم ماندن از آن((مرگ))است. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شنواترین گوش آن است که صدای عبور ثانیه ها را خوب می شنود.پس خوب گوش کنید * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * " حاصل دلبستگی چیزی جز خستگی نیست " * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * کاش میدانستيم چقدر غیر قابل تحمل میشويم؛وقتی از غیرقابل تحمل بودن این وآن حرف میزنیم... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دنیا همه هیچ، کار دنیا همه هیچ، ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ دانی که ز آدمی چه ماند به جهان، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * گرت از دست برآید دهنی شیرین کن مردی آن نیست که مشتی بزنی بر دهنی * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هرچیز را که نبان بیشتر بود، استوارتر گردد مگر راز که نبانان آن هرچه بیشتر باشد آشکارتر گردد . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * همیشه خودنت رو بنداز تا بگیرنت ، اگر خودت رو بگیری میندازنت . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * فراموش کن ، آنچه نمیتوانی بدست بیاوری و بدست بیاور آنچه نمیتوانی فراموش کنی . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بی صبری انسان را از هیچ رنجی نمی رهاند، بلکه درد جدیدی برای از پا درآوردن شخص بوجود می آورد . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * امتحان کن مرد را به فعل او و نه به قول او . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * روزگاری ، شأن و مقام تو پایین آمد ، ناامید مشو آفتاب هر روز هنگام غروب پایین می رود تا بامداد روز دیگر بالا بیاید . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * وقتی کنار رودخانه بودم به قله نگاه میکرم و وقتی به قله رسیدم محو تماشای رودخانه شدم . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * در نهان طوری باش که آشکار گردد رسوا نشوی . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هرگاه واژه توقع را فراموش کردی ، خواهی دید که چقدر دنیا زیباست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تمام تلاشت در زندگی این باشد که روزگار را مطیع خود کنی نه این که خود مطیع روزگار باشی . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * به افکارت زبان نده ، ظرف که خالی باشد صدای بیشتری دارد . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تکه ای از اشعار ( حسین پناهی ) تازه داشتم میفهمیدم که فهم من چقدر کمه / اتم ، تو دنیای خودش حریف صدتا تا رستمه گفتی ببند چشماتو وقت رفتنه / انجیر میخواد دنیا بیاد ، آهن و فسفرش کمه چشمای من آهن زنجیر شدن / حلقه ای از حلقه زنجیر شدن . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * زندگی مانند کودکی است که اگر میخواهید به خواب نرود همیشه او را سرگرم کنید . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بر روی زمین چیزی بزرگتر از انسان نیست و در انسان چیزی بزرگتر از فکر او . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * پروردگارا به من بیاموز دوست بدارم کسانی را که دوستم ندارند ، گریه کنم برای کسانی که هیچگاه غم من را نخوردند ، لبخند بزنم به کسانی که هرگز تبسمی به صورتم ننواخنتند و عشق بورزم به کسانی که عاشقم نیستند . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دریا باش تا بعضی ها از با تو بودن لذت ببرند ، و بعضی ها که لیاقت دیدن تو ندارند ، غرق شوند . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ازدواج مثل بازار رفتن است ، تا پول و احتیاج و اراده نداری به بازار نرو . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * برای دیدن نور ، به خورشید نگاه کن برای دیدن عشق ، به ماه برای دیدن زیبایی ، به طبیعت برای دیدن امید ، به آینده . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هر بامداد آهویی از خواب بر میخیزد و میداند که از تند ترین شیر باید تندتر بدود ، وگرنه کشته خواهد شد هر بامداد شیری از خواب بر میخیزد و میداند ار تند ترین آهو باید تند تر بدود ، وگرنه از گرسنگی خواهد مرد فرقی ندارد آهو باشی یا شیر ، آفتاب که برمیآید آماده دویدن باش . . .