سلام بچه ها میدونم یه کم دیر شده ، ولی به کل یادم رفته بود. ولی خب دیگه آتنا عزیز ، آبجی عزیزم و SenioR عزیز (متاسفانه اسمت رو نمیدونم) ارتقا شما به سمت مدیریت انجمن رو که همینجا بهتون تبریک میگم. ایشالله همینجور که تو تاپ فروم موفق بودین تو زندگیتون هم موفق باشید این دوستان خوبم. تــــــــــــــــــبـــــــــــــــــــــــــریـــــــــکــــــــــــــــــــــــــــــــ
پاسخ : ***تبریک به Anika و SenioR بابت ارتقا به مقام مدیریت انجمن*** تبریک میگم آنیکا(آتنا) جونم و همینطور SenioR عزیز. به امید مراتب بالاتر :gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3::gol3:
پاسخ : ***تبریک به Anika و SenioR بابت ارتقا به مقام مدیریت انجمن*** تبریک میگم anika و senioR جون...!!! [h=2] [/h] [h=2] [/h]
پاسخ : ***تبریک به Anika و SenioR بابت ارتقا به مقام مدیریت انجمن*** من هم ارتقا درجه Anika و SenioR عزیز رو تبریک میگم .. :ghalb:
پاسخ : ***تبریک به Anika و SenioR بابت ارتقا به مقام مدیریت انجمن*** تبریک منم پذیرا باشید دوستای عزیزم:love0041:
پاسخ : ***تبریک به Anika و SenioR بابت ارتقا به مقام مدیریت انجمن*** تبریک میگم به انیکا خانومی گل ایشالا موفقیتای بعدی و همینطور به اقا مسعود عزیز که تلاشش ستودنیه پایدار باشید:love0041:
پاسخ : ***تبریک به Anika و SenioR بابت ارتقا به مقام مدیریت انجمن*** منم به نوبه خودم به Anika و SenioR عزیز ارتقا درجه شون روتبریک میگویم و امیدوارم درتموم لحظات زندگی موفق ومویید باشند
پاسخ : ***تبریک به Anika و SenioR بابت ارتقا به مقام مدیریت انجمن*** منم به این دو دوست عزیز تبریک میگم و به زودی بخش هایی که مدیریت اونجا رو به عهده دارید همراه با دسترسی ها براتون فعال میشه . موفق باشید:ghalb:
پاسخ : ***تبریک به Anika و SenioR بابت ارتقا به مقام مدیریت انجمن*** منم از همتون و از داداش حسین خودم و همه و همه که بهم تبریک گفتند تشکر میکنم . امیدوارم بتونم از پس این سمتی که بهم داده شده بر بیام:shad2: