معنیش این میشه:اگر اورا بیابم مانند تاجی بر سرم گذاشته و در خیالم پادشاهی میکنم|لب هایش را بوسینه و با شراب آن مست میشوم| ماه را سر بریده و پیشکش چشمانش میکنم| و استاد تمام کسانی که در آتش عشق میسوزند میشوم.
بیلمدیم هیچ نه یازیب چرخی دولاندیردی فلک منی آواره گویوب هرزمان اویناتی فلک چرخی سینمیش دمدی دوز بیزینن اولدن بیزی هر درده سالیب هر زمان آغلاتی فلک
لبیکیم اولوبدور آدی هر لحظه دیلیمدع چخمیر خیالیمنان گجلر هم گونوزیمدع مجنون اولوب او چاتمیان عشقین یاناغیندا آشفته نظر سیر ادیرم هی خیالیمدا
گوروموش نی کیمی هر بندیمه نالان اولارام. سوگیمین گتمغینه آلاها محتاج اولارام. کپنح تک شمع اوتیندا یانان اولسا. او یانان عشق اوتینا سوگیمه مشتاق اولارام.
گوزلرون یادیما توشدی گونیمی تار الدی کفلیلیخ اوچدی باشیمنان حالیمی زار آلدی دممیشدیم سنه او گوزلره من جان وررم آما بیل اونلارا من لحظه لری پای وررم گینه گون وردی یرین،آی ایشیغینان آلیرام الهامی،اونلارا باخدیخجا سنه شعر یازیرام شهریارا نیا سن یاسه باتیب آخ دییسن وای دیسن چکیب عشقین یاراسین،من بیلیرم حق دیسن گتممیشدن منه بیر یول دگینن یادان آتیم سنون او خاطروی من گنه دنیای ساتیم آما گویدوخجا فلک گونلری بیر بیر یولوما باخیرام مین دَیَری یادوون اولدوخ چوخونا فرهادین توشدی الینن تیشع سی من گوتوم آما من گونلریمه وردیم او تیشه،هلع من یوز گوزودوم آندا وردیم دایانا بیرده باخام آی اوزونه دایانا ببرده باخام سورملی اولدوز گوزونه آما دیلرکی گوزلرده وفا اولمیاجاخ بیلیم آلاه کی هه والاه کی گوزلرده وفا اولمیاجاخ
گتمه دایان بیر منه باخ گوز گوز اولاخ داغلاشاخ ایتگین گدن گونلری بیر یاده سالیب آغلاشاخ یالواراخ آلوده لرین آلاهینا عفو عده بلکه گینه کچیب گدن گونلره تای باغلاشاخ
اورییمدع اولیب او عاقلیمی ویران الین ایری گوز قاشدا کمان اولری ویران الین یوخ داها ایستمیرم سنله گلن خیری،شری گلدیغی خیری داها بسدی گونوم تار الین