1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مقابله در جنگ نرم

شروع موضوع توسط DeMiUrG ‏4/6/12 در انجمن علوم متفرقه

1. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : مقابله در جنگ نرم

در جنگ نرم نگاهتان خوشبينانه باشد"... عزيزان من شرط اصلي فعاليت درست شما در اين جبهه جنگ نرم يكي‌اش نگاه خوشبينانه و اميدوارانه است. نگاهتان خوشبينانه باشد. ببينيد من در مورد بعضي‌تان به جاي پدر بزرگ شما هستم. من نگاهم به آينده خوشبينانه است. نه از روي توهم بلكه از روي بصيرت. شما جوانيد. مركز خوشبيني- مواظب باشيد نگاهتان به آينده، نگاه بدبينانه نباشد نگاه اميدوارانه باشد نه نگاه نوميدانه- اگر نگاه نوميدانه شد نگاه بدبينانه شد نگاه چه فايده‌اي دارد، به دنبالش بي‌عملي، به دنبالش بي‌تحركي. به دنبالش انزوا است مطلقا ديگر حركتي وجود نخواهد داشت هماني است كه دشمن مي‌خواهد.... " (10)"... بايد درست در جهت مخالف برنامه دشمن كه به دنبال ايجاد فضاي ياس و نااميدي در دانشگاه‌ها است. حركت، و محيط درس و دانشگاه‌ها را فضاي اميد به آينده كرد.... " (11)."... يكي از مهمترين راهبردهاي ارائه شده و مورد تاكيد مقام معظم بويژه پيرامون حوادث بعد از انتخابات و فتنه اخير. براي مقابله با جنگ نرم بصيرت آحاد جامعه به ويژه خواص و نخبگان است ايشان در جمع مردم خونگرم چالوس و نوشهر در ارتباط با ضرورت وجود بصيرت مي‌فرمايند: بصيرت قطب‌نماي حركت صحيح در اوضاع اجتماعي پيچيده امروز است به گونه‌اي كه اگر كسي اين قطب‌نما را نداشت و نقشه‌خواني بلد نبود ممكن است ناگهان خود را در محاصبه دشمن ببيند. اگر بصيرت نباشد انسان حتي با نيت خوب ممكن است گمراه شود و در راه بد قدم بگذارد.
    (12).
    امروز هدف و آماج دشمن خواص است"... امروز به گمان من هدف و آماج دشمن خواص است. آماج دشمن خواص است مي‌نشيند طراحي مي‌كند تا ذهن خود را عوض كنند. براي اينكه بتوانند مردم را بكشانند چون خواص تاثير مي‌گذارند و در عموم مردم نفوذ كلمه دارند يكي از وظايف اصلي امروز من و شما همين است. ما بصيرت خودمان را در مسائل گوناگون تقويت مي‌كنيم و بتوانيم انشاءالله بصيرت مخاطبان و مستمعان خودمان را هم زياد كنيم... "(13)بعضي از نخبگان خودشان هم دچار بي‌بصيرتي‌اند"... بصيرت مهم است نقش نخبگان و خواص هم اين است كه اين بصيرت را نه فقط در خودشان در ديگران هم به وجود بياورند. آدم گاهي مي‌بيند كه متاسفانه بعضي از نخبگان خودشان هم دچار بي‌بصيرتي‌اند نمي‌فهمند. اصلا ملتفت نيستند. يك حرفي يهو به نفع دشمن مي‌زنند. به نفع جبهه‌اي كه همتش نابودي بناي جمهوري اسلامي است... "(14).