1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

سیاست وحشتناک کارگردان های کلیپ های خوانندگان ایرانی در خارج از کشور

شروع موضوع توسط Deleted member 25512 ‏30/5/12 در انجمن علوم متفرقه

1. بسمه تعالی

من بجای کپی پیست کردن از سایتها و دیگر جاها چیزهای رو که با چشم خودم میبینیم
    رو در حد چند خط بیان میکنم.....

کوجی زادوری -راوی

قطعا کسانی که کلیپ های ایرانی رو دیده باشن متوجه شدن که در بیشتر مواقع جهت گیری ها یا نمایش ها به گونه است که باعث تحریک جنسی مخاطب و کنجکاوی آن نسبت به خیلی از مسایل در مورد اون کلیپ هست میشه
    که یکی از عمده پیامد های اینگونه کلیپ ها بلوغ زودرس هست که متاسفانه روز به روز با پیشرفت تکنولوژی و افزایش دستگاهها و تجیهزات ماهواره ای و نمایش ایگونه موارد در حال افزایش هست .....

دوستانی که ماهواره دارند و دسترسی راحتی به این کلیپها دارن
    برای مثال میتونن آهنگ لیلی از شهرام شه پره که با اقاسی ساختگی خونده رو نیگاه کنن
    از همون اول که لیلی وارد میشه و اون رفتار زننده اش تا وسط و اخراش که به گونه ای کارگردانی شده تا مخاطب رو مخصوصا نسل جدید ما رو اون کم سن سالهای مارو تحریک کنن به چیزیای که زمان و مکان خودش رو داره....

اما واقعا چرا»»» یکی از دلایل غرب و استکبار همین سرگرم کردن و معطوف کردن ذهن و نفس انسان به چیز های هست که اگه کنترلش نکن به راحتی آسی پذیر میشن

نقد بعدی ام فارسی وان پیام سی فامیلی و جم هستش (( تجربه و نظرات شخصی و حقیقی))
    بدورد

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.