1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

کلیپ مبارزه

شروع موضوع توسط DeMiUrG ‏30/5/12 در انجمن علوم متفرقه

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    دانش میجویم
    مجموعه کلیپ صوتی تاثیرگذار سخنان رهبری عزیز به عنوان سلاح تمام نشدنی جنگ نرم

بسمه تعالی

جنگ نرم به دلیل نبود جبهه بندی واضح و روشن و سخت بودن شناخت دوست از دشمن تمهیدات زیادی را به مراتب نسبت به جنگ سخت نیاز دارد. یکی از مهمترین آن ها تشخیص درست جبهه دشمن و داشتن سلاح هایی برای تشخیص هدف برای جلوگیری از هر گونه خطا و اشتباه است. در جنگ نرم به راحتی می توانی در پشن خاکریز دشمن، خودی ها را تیرباران کنی بدون هیچ غرضی و بدون هیچ آگاهیی!

این مقدمه چینی را کردم چون برای دوستان عزیزم تجهیزاتی آوردم که بسیار به کارشان خواهد آمد! برای جلوگیری از بروز مشکلات ذکر شده در بالا در حال و آینده. کما اینکه من خودم هر بار به آن مراجعه می کنم چیز جدیدی دستم می آید! سخنانی از رهبری عزیز؛ این بزرگ مرد دشمن شکن، که به صورت کلیپهای صوتی و بسیار تاثیرگذار آماده شده است. سخنانی کلیدی که شاید ....
    فقط توصیه ام اینه که هر کدام را کامل گوش کنید و به دیگر دوستان هم اطلاع دهید دانلود کنن.

همچنین به هموطنای عزیزم مخصوصا تهرانی ها توصیه می کنم این کلیپ های صوتی رو در اتوبوس و مترو و مکان های عمومی دیگر بین ملت بلوتوث کنند. .تا اشاعه دهنده راه افسران جنگ نرم باشیم

یک شخص از این تشکر کرد.