خب بچه ها بازم تولد عجب ماهیه این خرداد:happy0199: فردا 5 خرداد تولد یکی از بچه های گل تاپ فرومه اقا ایمان عزیز کاربر فعال و دوست داشتنی اقا ایمان عزیز تولدت مبارک چه سعادتی که شب تولدت مقارن شده با لیله الرغائب دعا میکنم به همه ارزوهای خوبت برسی:love0041: هرچند اقا ایمان خیلی منو شرمنده کرد ولی من نمیدونم باید چیکار کنم دیگه از کیک و اینام خوشش نمیاد در اون حدیم نیستم مثل خودش پیام اخلاقی بدم:ashamed0005: دیگه بچه ها ببینم چیکار میکنین:thumbsupsmileyanim:
پاسخ : اقا ایمان عزیز تولدت مبارک من هم تولدتو بهت تبریک میگم ایشالله تو این شب عزیز هر آرزوی داری برآورده بشه :love0041:
پاسخ : اقا ایمان عزیز تولدت مبارک سلام دوست خوبم تولدت مبارک باشه این شعر کوچولو هم تقدیم شما از خدا می خوام بهت یه آینه مرحمت کنه که همیشه موهاتو تو اون مرتّب بکنی آینه ای که عاشقش بشی و حتی تو خیال نتونی بی خیالش بشی و اونو بشکنی یه رمز کوچولو تو این شعر کوچولو هست... :ghalb::ghalb::ghalb:
پاسخ : اقا ایمان عزیز تولدت مبارک تولدت مبارک اقا ایمان ازاون جایی که شما عاشق پیام اخلاقی هستین من یک پیام اخلاقی می دم نتیجه گیریش با خودت زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه هاشو سیر کند , گوشت بدن خودش را میکند و میداد به جوجه هایش تا بخورند . زمستان تمام شد و کلاغ مرد! اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند: آخی خوب شد مرد, راحت شدیم از این غذای تکراری! این است واقعیت تلخ روزگار ما..!