سلام به همه دوستای خوبم خب ما همیشه واسه مناسبتای بزرگ و خوب تاپیک میزنیم تبریک میگیم به هم امروزم از اون روزاس منم چون خودم متولد این روزم و عاشق وطنم و اون ارمانهایی که بخاطرش یه سریا جونشون رو فدا کردن تا خرمشهر ازاد بشه خواستم ادای دینی بکنم اگه قابل باشم از سه خرداد61 به اینور یه نقطه عطفی به نقاط عطف تابع تاریخ ما اضافه شد که فراموش شدنی نیس خب من نمیخوام مطالبی بنویسم که خوندنشون از حوصلتون خارج باشه خیلی مختصر میگم: فتح خرمشهر و مقاومت 43 روزه ای که اون سالها با عنوان عملیات بیت المقدس شکل گرفت و به ازادی خرمشهر منجر شد به اعتقاد بسیاری از کارشناسان نظامی سرنوشت جنگ رو تغییر داد شاید اگه خرمشهر به دست دشمن می افتاد ابادان و اهواز هم به راحتی از دست ما خارج شده بود.فرمانده عملیات بیت المقدس رو هم که همتون میشناسین شهید محمد جهان ارا که قبل از فتح خرمشهر وقتی اومد تهران بره خدمت اما برای ارائه گزارشاتی از جنگ هلی کوپترشون به دلیل نقص فنی دچار سانحه میشه و این شهید بزرگوار به همراه چند تن از فرماندهان سپاه به شهادت میرسن بعد از شهید جهان ارا فرماندهی عملیات رو به کسی میسپرن که ما کمتر میشناسیمش دکتر سید عبدالرضا موسوی که دانشجوی ترم اخر دانشگاه تهران و از ممتازین این دانشگاه بوده که ایشون هم قبل از فتح خرمشهر طی عملیات به شهادت میرسن خب دیگه طولانیش نکنم تبریک میگم به همتون این روز بزرگ و عزیز رو درود میفرستم به روح پاک همه اونایی که از وقتی این خاک مقدس شد ایران برای ازادی و ابادای و اعتلای این نام عزیز از هیچ تلاشی دریغ نکردن امیدوارم که همه ما رهرو راهشون باشیم این جمله زیبا از دکتر شریعتی رو هم بیشتر بهش فک کنیم که: "شهید قلب تاریخ است" [h=3][/h][h=3][/h]
پاسخ : سالروز ازادی خرمشهر بر همه دوستای گلم مبارک باشه اینم دوتا عکس از شهید جهان ارا که دوست خوبم اقا ایمان زحمتشو کشیده
پاسخ : سالروز ازادی خرمشهر بر همه دوستای گلم مبارک باشه منم این مناسبت رو به همه دوستان تبریک و یکی از بهترین ورژن نوحه ممد نبودی رو برای دانلود میزارم که خودم عاشقشمممممممممممم:ashamed0001: نت رو زیر رو کردم بابت این ورژن:rolleyessmileyanim:h34r-smiley: http://www.topforum.ir/thread153953.html#post268551 تقدیم به ساحت مقدس شهداء التماس دعا....