1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

یه پیشنهاد برای بهبود رنک الکسا و بازدید انجمن

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏22/5/12 در انجمن مسائل مربوط به انجمن

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گل تاپ فرومی

عزیزان همین طور که دارین میبینین رنک الکسایه انجمن همین طوری داره میره بالا و این خیلی بده برای انجمن تخصصی مثله تاپ فروم که این همه کاربر داره و همیشه هم دارن برای انجمن زحمت میکشن.

من یه پیشنهاد داشتم که امیدوارم دوستان بعد اینکه به دقت این مطلبو خوندن و مدیرایه عزیز راضی بودن این همکاری برای بهبود رنک و رتبه انجمن عملی بشه.

بقوله حسین برم سراصل مطلب
    میخواستم یه سایتیو بتون معرفی کنم که تویه این سایت اون دسته از کاربرایه فعالی که هروز میان انجمن برا فعالیت عضو بشن و برای پایین اومدن رنک الکسایه انجمن یطورایی کمک کنن
    لازم نیست که کاری کنن یا زحمتی بکشن فقط فقط کافی است اول عضو این سایت بشن بعدش در قسمت پرتال کاربری که واضح و مشخص است 5تا لینک از انجمن حالا فرق زیادی نمیکنه که لینکه مطلب باشه یا لینکه بخش یا لینکه صفحه اول فقط مهم اینکه اول لینک با این ادرس شروع بشه http://www.topforum.ir
    بعدش اون لینک های رو که وارد کردین باسی بصبرین تا توسط مدیر سایت تایید بشه اما شما میتونین از همون لحظه ای که لینکارو وارد کردین کلید شروع بازدید خودکارو بزنین و کارتونو شروع کنین.

وقتی کلید شروع بازدید خودکارو زدین یک صفحه برای شما باز میشه که به هیچ وج سرعت نتتونو کم نمیکنه اونجا یه گزینه ای است بنام امتیاز نمایش که بهتر اون رو رویه 30(5 امتیاز) بزارین بعدش همین طوری بزارین امتیاز جمع کنه بهتراینکارو از همون موقعی که وارد نت میشین شروع کنین و بزارید صفحه همین طور برا خودش چرخ بزنه و هیچ کاری بش نداشته باشین تا برا خودش امتیاز جمع کنه بعدش موقعی که دیگه میخواین از نت برین بیرون همون امتیازی که هرچقدر هستو تقسیم بر همون 5 ادرسی که وارد کردین تو بخش کاربریتون بکنین وبه اونا تخصیص بدین.
    مطمین باشین این کار کمک خیلی خوبی به انجمن میکنه هم بازدید میفرسته به انجمن هم اینکه رنک الکسایه انجمنو درس میکنه در همون صفحه ای که بازدیدتون داره انجام میشه میتونین به راحتی ببینین سایت های بزرگی درش عضون و بهترین رنکها رو دارن.

من چند ماهی هست که تو این سایت عضوم و موقعی که میومدم نت روشنش میزاشتم تا امتیاز جمع کنه اونم شاید هفته ای 2 ساعت اما حالا اون ادرسی که تو همون جا گذاشته بودم که رتبش بالایه 27 میلیون بود حالا به 12 میلیون خورده ای رسیده و همین طور هم داره میره پایین. (البته اینو بگم اون ادرسی که گذاشتم مربوط میشه به یه فروشگاه اینترنتی که هیچ وقت بروز رسانی نشده تا حالا)
    سایت هایرو هم میشناسم قبل اینکه اینجا برا خودشون بازدید بفرستن رنکشون بالایی 500 هزار یا 600 هزار بودش ولی بعد عضویت در اینجا تویه 2,3ماه الان رنکاشون پایین 200 , 300 هزار هستشو همین طوری هم داره میره پایین.

البته بگم این سایت توانایی بهتراز اینم داره که بازدید های میلیونی (واقعی) بفرسته براتون که در قبال این کار وجهی رو دریافت میکنه

این لینکه ثبت نام سایت ثبت نام - افزايش رتبه الكسا و ثبت رايگان در صفحه ي اول گوگل
    اینم لینک راهنمایی سایت راهنما - افزايش رتبه الكسا و ثبت رايگان در صفحه ي اول گوگل بیشتر توضیح داده شده در این بخش

امیدوارم دوستان همکاری کنن

به امید روزاهای بهتر برای تاپ فروم

18 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : یه پیشنهاد برای بهبود رنک الکسا و بازدید انجمن

سلام ،

من چند روز نبودم !

دوستان استفاده به هیچ وجه از این توصیه نمیشه این باعث میشه الکسا خوب بشه ، در عوض گوگل داغون .

این بازدید غیر واقعی توسط گوگل شناخنه میشه !

به مرور زمان ایندکس های سایت پاک میشه از گوگل و در اخر بلوکه یا در لیست سیاه گوگل میره !

استفاده از این اصلاً توصیه نمیشه !

دوستان خواهشن از این استفاده نکنید.

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG

عزیز من یطوری میگی ازش استفاده نکنید اینگاری مینه که رو زمین جاسازی کردن که هرکی پاشو گذاشت روش منفجر بشه
    چندصد هزارتا سایت دارن درش دارن فعالیت میکنن از جمله بلاگفا , میهن بلاگ , کلوب , آپارات که بهترین سایت های ایرانی هستن همم اینکه بهترین رنک جهانی رو دارن حالا ایران بماند.

اگه تیتر مطلبو درس بگیری یه پیشنهاد بود نه کار اجباری
    حتما اون ادمایی که دارن رنک و رتبه سایتشونو درس میکنن اونجا عقل و شعور لازمو ندارن, نمیدون اگه سایتاشونو اونجا ثبت کنن شاید رتبه الکساشون خوب شه ولی به مرور زمان ایندکس های سایت پاک میشه از گوگل و در اخر بلوکه یا در لیست سیاه گوگل میره و الفاتحه هه

بنظرتون احترام میزارم
    هرکی نظرش براخودش مهمه

ودراخر من چون با این سایت کار کردم ازش راضیم و چون شاید محمد یا بقیه ادمین های عزیز راضی نباشن بشخصه هیچ ادرسی از انجمنو اونجا نذاشتمو فعلا نمیزارم تا نظر محمدو بقیرو بدونم

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0

دقیقاً از کجا اطلاع دارید که اون سایت ها از این ابزار استفاده میکنن؟! [​IMG]

40 % درصد وبمستر های ایرانی ، درباره SEO اصلاً نمیدونن چیه !

من به عنوان کسی که کارش SEO هست عرض کردم [​IMG]

درباره سایت های مشابه این در نت مقاله های زیادی هست ، p30rank و ..

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG

دقیقا از اونجای اطلاع دارم که اگه شما یدقیقه وقتتو اختصاص میدادیو عضوش میشدی میرفتی پنل کاربریت برا جمع اوری امتیاز لیست سایت ها رو بت نشون میداد اونایی که دارن امتیاز میگیرن میدیدی
    من بارها دیدم ادرسایه این سایت هارو

سئو درسته تاثیر گذاره ولی عزیز من همه چی که سئو نیست
    سئو مثلا تاپ فروم 65%
    یکم دیگه اگه رو سئو سایت کار شه شاید تاثیر گذار باشه ولی بازم میگم سئو شاید 30% کار باشه

6. Founder

امتیاز دستاورد:
    113

سلام

استفاده از این سایت به هیچ وجه توصیه نمیشه. و با امیر موافقم.

این سایت ها کارشون با کلک و دور زدن یه سری چیزاست که به این اسونیا به دست نمیاد. برای مثال الان 104 نفر دارن از این تاپیک به طور همزمان بازدید میکنن. این امار واقعی نیست. چون امکان نداره صد نفر بیان و فقط همین تاپیکو بخونن.

و گوگل با این سایت هایی که از این حقه های رنک استفاده میکنن به شدت برخورد میکنه و اونا رو تو لیست سیاهش میزاره و در اومدن از بلک لیست گوگل به این اسونیا نیست.

قصد افشین عزیز هم فقط کمک به سایت بوده و احتمالا از سیاست های اخیر گوگل اطلاع نداشتند و این تاپیکو ارسال کردن.

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  7. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0

شاید وبلاگ هایی که توسط اونا دارن سرویس میگین اتفاده کنن ، اما خوده اون سایت نمیاد همچین کاری رو انجام بده !

و قضیه اون سایت ها با ما کاملاً متفاوت ه .

من نظرم دادم خوده محمد باید تصمیم بگیره [​IMG]