سلام به بچه های دوست داشتنی تاپ فروم بله دیگه ... 2/29 ، روز تولد معاونت سایت یعنی پرستوعزیز هست ... همینجا صمیمانه تولدشو بهش تبریک میگم و بهترین آرزوها رو براش دارم و از زحمات بی دریقش کمال تشکر رو دارم.:ghalb: Happy Birthday به به چه کیکی بــاز هـــم تبریک مبگم امیدوارم 120 سال عمر با عزت
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان ( مــعاونت سایت) تولد مبـــارکـــــــــ ღ•●ღ من هم تبریک میگم ایشالله 120 سالگیت :ghalb::ghalb::ghalb::ghalb: :love0041::love0038:
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ پرستو جون تولدت مبارک عزیزم ایشالا 120 سال زنده باشی :ghalb::ghalb::love0038:
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ منم تبریک میگم اجی ایشالا موفق باشی
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ تولدتو تبریک میگم پرستو جون ایشالا 120 ساله بشی وهر جا هستی به خوبیو خوشی زندگی کنی
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ امروز با شکوهترين روز هستيست روزي که آفريدگار تو را به جهان هديه داد و من ميترسم به تو تبريکي بگويم که شايسته تو نباشد به زمين خوش آمدي فرشته ي مهر و زيبايي تولدت مبارک پرستو جان.
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ الهی قربون تک تک شماهابشم اشکمودراوردین هرچن تولدم فرداست ولی خیلی ماهین به خدا:ghalb:
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ پرستو جان تولدت مبارک خانومی ... با ارزوی بهترین ها برای تو .. جا داره از زحمات پرستوی عزیز تشکر کنم که واقعا این اواخر زحمت زیادی کشید .. :happy0199::thumbsupsmileyanim::happy0199::thumbsupsmileyanim::happy0199::thumbsupsmileyanim::happy0199:
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ پرستو امیر هول شد گفت یک روز زودتر تورو به دنیا بیارن :happy0199: اشنا داشت اخه :tongue0013:
پاسخ : ღ•●ღ پـــرســتو جــــان (مــعاونت سایت) تولدت مبـــارکــــــღ•●ღ این شیرینی تولد من به شما عزیزانممممممممممممممممممممممم ببینید ولذت ببرید تصاوير بسيار زيباي پانوراما: Tour Eiffel Montgolfière Cathédrale Saint-François- Xavier, Chicoutimiis Une centrale du Michigan Un incendie majeur Notre Dame de Bon secours à Montreal Chapelle de la Maison Mère-Mallet, Québec concert d'Oliver Jones, Juin 2009 Feux sur glace, Quais du Vieux-Port de Montréal Carnaval de Québec Hotel Ruby Foo's - Montrea