1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اخطار اولیه ثانویه نهایی

شروع موضوع توسط Deleted member 25512 ‏14/5/12 در انجمن مسائل مربوط به انجمن

1. سلام و خسته نباشید

من یه پیشنهاد داشتم در مورد ارسال های که توی
    بحث آزاد زده میشه ....
    حقیقتش بار ها دیده شده تاپیک های اونجا س بی هوا توسط مدیریت محترم بسته میشه بدون هیچ تذکری یا اخطاری((فقط به دلیل نقص قوانین))..
    البته این حق مدیریته که تاپیک ببنده باز کنه یا هرچی کسی هم هیچ اعتراضی نداره و نباید م داشته باشه....

اما پیشنهاد من اینه که مدیریت وقتی حس میکنه در این بخش مخصوصا توی میزگرد هاش داره یه جورایی توهین میشه به شخص یا هرچی و هرچیییی :::::

در مرحله اول اون ارسال رو که خلاف قوانین بوده ویرایش کنه یا دلیتش کنه و تاپیک رو بمدت 1 هفته ببنده

در مرحله دوم اگر چینین اعمالی تکرار شد بازم ویرایشش کنه یا دلیتش کنه و این دفعه بمدت 3 هفته تاپیک روببنده

در مرحله سوم تاپیک رو بمدت 3 ماه ببنده

چون اکثریت این جمع جوان هستند و نیاز دارن که بحث های رو پیرامون مسایل جامعه و معضلات شون داشته باشند ...
    همون کرسی های آزاد اندیشی داشته باشیم (( ولی مشروط
    ))

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : اخطار اولیه ثانویه نهایی

همون طور که در قوانین انجمن اومده : 1-هیچ گروه کاربری حق دخالت تو کارهای مدیریت کل سایت رو ندارند ( وقتی مدیریت سایت کاری انجام میده یعنی به نفع فروم هست و خیلی بیشتر از شما به فکر فروم و پیشرفت ان هست ) 2-توهین و بی احترامی بهم دیگه ممنوع هست ( ولی تو این پست ها چیزی که زیاد دیده میشه توهین هست )
    ما نفهمیدیم شما دارید به ما اخطار میدید یا پیشنهاد میدید ؟؟؟!:ph34r-smiley:

همچین هم بی هوا نیست ! در هر تاپیکی قوانین انجمن شکسته شود اون تاپیک بسته میشه ! ( البته قبل اینکه بسته شه کلی تذکر داده میشه که کسی گوش نمیده )

ما نمیتونیم ریسک کنیم و اجازه بدیم که کسی توهین کرده یه وقتی پشیمون شه و بیاد معذرت خواهی کنه و تاپیک هم روند قبل خودش رو بگیره ( البته تا حالا ندیدم کسی که بی احترامی کرده بعدش پشیمون شه و بیاد عذر خواهی کنه )

لزومی هم نداره بیاید و تاپیک بزنید برای این حرفا !! تو پروفایل من گفتید منم جواب شما رو دادم ولی ....

مهم ترین اصل برای ما جو ارام فروم هست . اگر ببینیم که جو فروم در حال خراب شدن هست مطمئنن با هرچیزی که درحال خراب کردن این جو هست به شدت برخورد میکنیم.

تیم مدیریت تاپ فروم

12 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. Neghab_Dar Forever مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Thinker
    پاسخ : اخطار اولیه ثانویه نهایی

با سلام به دوستان عزیزم.

اگه بگم که در حال حاضر حساس ترین بخش انجمن شده ، همین بحث آزاد ، دروغ نگفتم

ایمان جان حرف های شما درسته

ولی عزیز بزار من به عنوان مدیر اونجا بگم ؛

تاپیک های اونجا اگه قفل میشه ، خداییش بی هوا نیس ، ولی خود من هم دوست ندارم که قفلشون کنم ، تاپیک های میزگرد که حساسیت فوق العاده اس

یعنی با کوچیک ترین توهینی جو میریزه بهم و آروم کردم خیلی سخته...

و متاسفانه همونطوری هم که علی گفت هیچکدوم راضی به عذرخواهی نمیشیم ، چون فک می کنیم حرف خودمون درست بوده و طرف مقابل اشتباه

پیشنهادی که دادی خوب هست ولی یه مشکل اساسی داره که اونم میشه اگه یه تاپیک چندین بار و برای بازه های زمانی مختلف قفل بشه ، دیگه جذابیتش رو از دست میده و بازدیدی نداره

از این به بعد هم دیگه نباید نگران توهین بود ، از این به بعد اگه کاربری توهین کنه ، بی برو برگرد اخطار رو میگیره ، تذکر هم قبلش نمیدم چون اینجا اعلام کردم.

موفق باشید و پیروز و شاد...

9 نفر از این پست تشکر کرده اند.