[h=2]متن و ترجمه آهنگ های متالیکا Metallica[/h] The Unforgiven III How could he know This new dawn's light Would change his life forever? از کجا باید می دانست که در این در این صبح دم زندگیش را برای همیشه تغییر خواهد داد؟ Set sail to sea به سفر دریایی می رود But pulled off course By the light of golden treasure ولی توسط روشنایی گنجینه طلایی به راه خود ادامه می دهد Was he the one causing pain With his careless dreaming? آیا اوتنها کسی بوده که با خیالبافیهای بی مبالاتش باعث این همه درد شده است؟ Been afraid می ترسید Always afraid ((n-J)) Of the things he's feeling همیشه ازچیزهایی که احساس می کرد می ترسید He could just be gone فقط می توانست برود He would just sail on سفر می کند He'll just sail on به سفر کردنش ادامه می دهد How can I be lost, چطور می توانم گم شوم! If I've got nowhere to go? اگر جایی را برای رفتن نداشته باشم Search for seas of gold به دمبال دریاهایی پر از طلا می گردم How come it's got so cold? چرا اینقدر سرد شده است! How can I be lost? چطور می توانم درخاطرم گم شوم! In remembrance I relive به هوش می آیم And how can I blame you و چطور می توانم تو را سرزنش کنم! When it's me I can't forgive? وقتی این تنها من هستم که نمیتوانم اورا ببخشم! These days drift on Inside a fog این روزها نیز در غبار فرو می روند It's thick and suffocating غباری غلیظ و خفقان آور His sinking life این زندگی غرق شده اش Outside it's hell بیرونش جهنمیست Inside intoxication و درونش، زهر آلود He's run aground Like his life مانند زندگیش به گل نشسته Water much too shallow در آبی کم عمق Slipping fast Down with his ship به سرعت با کشتیش لیز می خورد Fading in the shadows و در سایه ها محو می شود Now a castaway و حال از همه دور می افتد They've all gone away همه آنها رفته اند They've gone away همه آنها رفته اند How can I be lost, چطور می توانم گم شوم! If I've got nowhere to go? اگر جایی را برای رفتن نداشته باشم Search for seas of gold به دمبال دریاهایی پر از طلا می گردم How come it's got so cold? چرا اینقدر سرد شده است! How can I be lost? چطور می توانم درخاطرم گم شوم! In remembrance I relive به هوش می آیم And how can I blame you و چطور می توانم تو را سرزنش کنم! When it's me I can't forgive? وقتی این تنها من هستم که نمیتوانم اورا ببخشم! Forgive me خود را ببخشم؟! Forgive me not خود را نبخشم؟! Forgive me خود را ببخشم؟! Forgive me not خود را نبخشم؟! Forgive me خود را ببخشم؟! Forgive me not خود را نبخشم؟! Forgive me خود را ببخشم؟! Forgive me خود را ببخشم؟! Why can't I forgive me? چرا نمبتوانم خودم را ببخشم (Solo) Set sail to sea به سفر دریایی می رود But pulled off course By the light of golden treasure ولی توسط روشنایی گنجینه طلایی به راه خود ادامه می دهد How could he know This new dawn's light Would change his life forever? از کجا باید می دانست که در این در این صبح دم زندگیش را برای همیشه تغییر خواهد داد؟ How can I be lost, چطور می توانم گم شوم! If I've got nowhere to go? اگر جایی را برای رفتن نداشته باشم Search for seas of gold به دمبال دریاهایی پر از طلا می گردم How come it's got so cold? چرا اینقدر سرد شده است! How can I be lost? چطور می توانم درخاطرم گم شوم! In remembrance I relive به هوش می آیم how can I blame you و چطور می توانم تو را سرزنش کنم! When it's me I can't forgive? وقتی این تنها من هستم که نمیتوانم اورا ببخشم!
پاسخ : متن و ترجمه آهنگ های متالیکا Metallica Wherever I May Roam and the road becomes my bride و جاده عروس من می شود I have stripped of all but pride خود را از همه چیز جدا می کنم جز غرور so in her I do confide پس به او اعتماد می کنم and she keeps me satisfied و او مرا خوشنود نگاه می دارد gives me all I need »ی دهد، تمام چیزهایی که نیاز دارم را ...and with dust in throat I crave و همراه با گرد و خاکی که در گلویم است، طلب می کنم only knowledge will I save to the game you stay a slave که تنها آگاهی داشته باشم از بازی که تو در آن یک برده هستی rover wanderer ولگرد، آواره nomad vagabond خانه بدوش، در بدر call me what you will هرچه دوست دارید مرا بخوانید but I'll take my time anywhere اما کارهایم را بدون عجله انجام می دهم free to speak my mind anywhere هر جایی که بخواهم حرفهای ذهنم را به زبان می آورم and I'll redefine anywhere anywhere I may roam هر جایی ممنک است پرسه بزنم where I lay my head is home هر جا که سرم را بگذارم خانه ام است ...and the earth becomes my throne و خاک ناج سرم می شود I adapt to the unknown به بی نام و نشانی عادت می کنم under wandering stars I've grown در زیر ستارگان آواره ای که با آنها بزرگ شده ام by myself but not alone با خودم هستم اما تنها نیستم I ask no one از هیچ کس تقا ضا نمی کنم ...and my ties are severed clean بندهایم محکم و تمیز هستند the less I have the more I gain هر چه کمتر دارم، بیشتر به دست می آورم off the beaten path I reign و به دور از همه راههای فرسوده و غمناک سلطنت می کنم rover wanderer ولگرد، آواره nomad vagabond خانه بدوش، در بدر call me what you will هرچه دوست دارید مرا بخوانید but I'll take my time anywhere اما کارهایم را بدون عجله انجام می دهم I'm free to speak my mind anywhere هر جایی که بخواهم حرفهای ذهنم را به زبان می آورم and I'll redefine anywhere anywhere I may roam هر جایی ممنک است پرسه بزنم where I lay my head is home هر جا که سرم را بگذارم خانه ام است but I'll take my time anywhere اما کارهایم را بدون عجله انجام می دهم free to speak my mind هر جایی که بخواهم حرفهای ذهنم را به زبان می آورم and I'll redefine anywhere anywhere I may roam هر جایی ممنک است پرسه بزنم where I lay my head is home هر جا که سرم را بگذارم خانه ام است carved upon my stone و بر روی سنگ قبرم حکاکی می کنم my body lie, but still I roam جسمم به خواب رفته، ولی روحم هنوز پرسه می زند anywhere I may roam هر جایی ممنک است پرسه بزنم
پاسخ : متن و ترجمه آهنگ های متالیکا Metallica The Unforgiven II Lay beside me, tell me what they've done بر کنارم بیارام، بگو که با تو چه کردند Speak the words I want to hear, to make my demons run بگو حرفهایی که میخواهم بشنوم تا ارواح خبیسم بگریزند The door is locked now but it's opened if you're true در قفل است ولی باز خواهد شد اگر وفا دار بمانی If you can understand the me, then I can understand the you اگر بتوانی "من" را درک کنی، من نیز "تو" را درک خواهم کرد Lay beside me, under wicked skies بر کنارم بیارام، در زیر این آسمان پلید Through black of day, dark of night, we share this paralyze در میان روزهای سیاه، و تاریکی شب، ما این رخوت را به اشتراک خواهیم گذاشت The door cracks open but there's no sun shining through در شکافته میشود اما نور خورشید از آن نمیتابد Black heart scarring darker still, but there's no sun shining through قلب سیاه روز به روز سیاه تر می شود اما نور خورشید از آن نمیتابد No, there's no sun shining through نه، نور خورشید از آن نمیتابد No, there's no sun shining نه، نور خورشید از آن نمیتابد What I've felt, what I've known چیزی که درک کردم، چیزی که فهمیدم Turn the pages, turn the stone گذراندن عمر بود و انجام کارهای بی خود Behind the door, should I open it for you? درست پشت در ایستادی، من باید آن را برایت باز کنم؟ What I've felt, what I've known چیزی که درک کردم، چیزی که فهمیدم Sick and tired, I stand alone خسته و کوفته، تنها مانده ام Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you می توانی آنجا باشی؟ چون من تنها کسی هستم که آنجا منتظرت است Or are you unforgiven, too? یا شاید تو نیز نابخشوده هستی؟! Come Lay beside me, this won't hurt, I swear بیا و بر کنارم بیارام، آسیبی نخواهی دید، قول می دهم She loves me not, she loves me still, but she'll never love again او عاشق من است، هنوز من را دوست دارد، ولی هرگز باز عاشق نخواهد شد She lay beside me but she'll be there when I'm gone بر کنارم می آرامد اما وقتی آنجا خواهد بود که دیگر من رفته ام Black heart scarring darker still, yes, she'll be there when I'm gone قلب سیاه روز به روز سیاه تر می شود، بله وقتی آنجا خواهد بود که دیگر من رفته ام Yes, she'll be there when I'm gone بله وقتی آنجا خواهد بود که دیگر من رفته ام Dead sure she'll be there حتما آنجا خواهد بود What I've felt, what I've known چیزی که درک کردم، چیزی که فهمیدم Turn the pages, turn the stone گذراندن عمر بود و انجام کارهای بی خود Behind the door, should I open it for you? درست پشت در ایستادی، من باید آن را برایت باز کنم؟ What I've felt, what I've known چیزی که درک کردم، چیزی که فهمیدم Sick and tired, I stand alone خسته و کوفته، تنها مانده ام Could you be there, 'cause I'm the one who waits for you می توانی آنجا باشی؟ چون من تنها کسی هستم که آنجا منتظرت است Or are you unforgiven, too? یا شاید تو نیز نابخشوده هستی؟! Lay beside me, tell me what I've done بر کنارم بیارام، بگو که با تو چه کردم The door is closed, so are your eyes در بسته است مانند چشمانت؟! But now I see the sun, now I see the sun ولی حالا میتوانم خورشید را ببینم، حالا میتوانم خورشید را ببینم Yes, now I see it بله حال می بینمش What I've felt, what I've known چیزی که درک کردم، چیزی که فهمیدم Turn the pages, turn the stone گذراندن عمر بود و انجام کارهای بی خود Behind the door, should I open it for you? درست پشت در ایستادی، من باید آن را برایت باز کنم؟ What I've felt, what I've known چیزی که درک کردم، چیزی که فهمیدم Sick and tired, I stand alone خسته و کوفته، تنها مانده ام Could you be there? 'Cause I'm the one who waits چون من تنها کسی هستم که آنجا منتظرت The one who waits for you تنها کسی هستم که آنجا منتظرت می ماند I take this key And I bury it in you این کلید را در درونت دفن می کنم Because you're unforgiven, too چون تو نیز نا بخشوده هستی Never free هر گز آزاد نخواهی بود Never me هر گز نمی توانی من باشی 'Cause you're unforgiven, too چون تو نیز نا بخشوده هستی
پاسخ : متن و ترجمه آهنگ های متالیکا Metallica No Leaf Clover And it feels right this time و اینبار واقعی به نظر می رسه On this crash course we're the big time در این حادثه این بار ما برتر هستیم Pay no mind to the distant thunder به طوفانی که روبرویش بود توجهی نمی کرد beauty fills his head with wonder, boy زیبایی او را مدهوش کرده بود، پسر جان Says it feels right this time با خود می گفت که این بار واقعی به نظر می رسید Turned around, and found the high line در اطراف به دنبل نقطه روشنی می گشت "Good day to be alive, Sir هی اقا، روز خوبی برای زنده ماندن است Good day to be alive" he said. و او گفت، روز خوبی برای زنده ماندن است Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel و آن نور آرامش بخشی که از انتهای تونل می آمد Was just a freight train coming your way تنها یک قطار باری بود Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel و آن نور آرامش بخشی که از انتهای تونل می آمد Was just a freight train coming your way تنها یک قطار باری بود Don't it feel right like this? آیا وا قعا همچین احساسی نیست؟ All the pieces fall to his wish تمام رشته هایش پنبه شد "Sucker for that quick reward, boy (احمقی اگر فکر کنی به آن جایزه آسان دست پیدا می کنی)، پسرک Sucker for that quick reward" they say...! و آنها گفتند: (احمقی اگر فکر کنی به آن جایزه آسان دست پیدا می کنی) Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel و آن نور آرامش بخشی که از انتهای تونل می آمد Was just a freight train coming your way تنها یک قطار باری بود Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel و آن نور آرامش بخشی که از انتهای تونل می آمد Was just a freight train coming your way تنها یک قطار باری بود It's coming your way به طرفت می آید It's coming your way, oh yeah آری به طرفت می آید Here it comes...! بگیر که آمد. . .! Yeah Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel آری و آن نور آرامش بخشی که از انتهای تونل می آمد Was just a freight train coming your way تنها یک قطار باری بود Then it comes to be, yeah آری آخر سر آمد
پاسخ : متن و ترجمه آهنگ های متالیکا Metallica Until It Sleeps Where do I take this pain of mine درد خودم رو به کجا ببرم؟ I run but it stays right by my side هر جا که میدوم پا به پای من می آید پس خودم را می شکافم و خودم رو تخلیه می کنم There's things inside that scream and shout چیزهایی در درونم داد می زنند و فریاد می کشند And the pain still hates me و این درد هنوز از من متنفر است So hold me until it sleeps پس من رو در آغوش بگیر تا به خواب برود Just like the curse, just like the stray درست مثل نفرین، درست مثل گمراهی You feed it once and now it stays یکبار به آن غذا می دهی و برای همیشه می ماند Now it stays و حال آن می ماند So tear me open but beware پس خودم را می شکافم، اما مراقب باش There's things inside without a care چیزهایی در درونم هستند که رحم نمی شناسند And the dirt still stains me و کثافت هنوز دامنم را لکه دار می کند So wash me until I'm clean پس مرا بشور تا تمیز گردم It grips you so hold me محکم به تو می چسبد، پس مرا در آغوش It stains you so hold me اون لکه دارت می کند پس مرا در آغوش بگیر It hates you so hold me از تو متنفر است پس مرا در آغوش بگیر It holds you so hold me تو را در آغوش می گیرد پس مرا در آغوش بگیر Until it sleeps تا به خواب برود So tell me why you've chosen me پس بگو که چرا مرا انتخاب کرده ای؟ Don't want your grip حرص زدنت را نمی خواهم Don't want your greed طمعت را نمی خواهم Don't want it نمی خاهمشان I'll tear me open make you gone خود را خواهم شکافت و تو را رها خواهم کرد No more can you hurt anyone بیش از این نمی توانی کسی را آزار دهی And the fear still shakes me ولی هنوز ترس مرا به لرزه می اندازد So hold me, until it sleeps پس مرا در آغوش بگیر تا به خواب برود It grips you so hold me محکم به تو می چسبد، پس مرا در آغوش It stains you so hold me اون لکه دارت می کند پس مرا در آغوش بگیر It hates you so hold me از تو متنفر است پس مرا در آغوش بگیر It holds you, holds you, holds you until it sleeps (x4) تو را در آغوش می گیرد، در آغوش می گیرد، در آغوش می گیرد، تا به خواب برود I Don't want it want it want it want it want it No نمی خواهمش، نمی خواهمش، نمی خواهمش، نه So tear me open but beware پس خودم را می شکافم، اما مراقب باش There's things inside without a care چیزهایی در درونم هستند که رحم نمی شناسند And the dirt still stains me و کثافت هنوز دامنم را لکه دار می کند So wash me until I'm clean پس مرا بشور تا تمیز گردم I'll tear thee open make you gone تو را می شکافم و تورا رها خواهم کرد No longer will you hurt anyone بیش از این نمی توانی کسی را آزار دهی And the hate still shapes me ولی هنوز نفرت به من شکل می دهد So hold me until it sleeps (x5) پس مرا در آغوش بگیر تا به خواب رود
پاسخ : متن و ترجمه آهنگ های متالیکا Metallica For Whom the Bell Tolls Make his fight on the hill in the early day جنگ را صبح زود بر فراز قله ای آغاز می کند Constant chill deep inside سرمایی تمام وجودش را فرا می گیرد Shouting gun, on they run through the endless gray در حالی که به سمت افق می تازند، صدای شلیک تفنگهایشان به گوش می رسد On they fight, for they are right, yes, but who's to say? بخاطر گرفتن حقشان می جنگند، آری، ولی به که می توان گفت؟ For a hill, men would kill. Why? They do not know برای تصاحب یک تپه آدم می کشند، چرا؟ خودشان هم نمی دانند Suffered wounds test their pride زخمهایشان نشان دهنده غرورشان است Men of five, still alive through the raging glow پنج نفر هنوز زنده اند ودر خون خود غلت می زنند Gone insane from the pain و از درد به جنون می رسند that they surely know و این بار مطمعنا می دانند For whom the bell tolls که زنگ برای چه کسی به صدا در آمده است Time marches on زمان به سرعت (برایشان) سپری می شود For whom the bell tolls زنگ برای چه کسی به صدا در آمده است Take a look to the sky just before you die قبل از مرگت نگاهی به آسمان بیانداز It's the last time you will چون این آخرین بار است Blackened roar, massive roar, fills the crumbling sky غرشی سیاه، غرشی عظیم آسمان سست را فرا می گیرد Shattered goal fills his soul with a ruthless cry شکست همراه با گریه ای بی رحمانه تمام روحش را فرا می گیرد Stranger now are his eyes to this mystery و آن غریبه چشمانش را به این عقوبت می دوزد He hears the silence so loud صدای بلند سکوت را می شنود Crack of dawn, all is gone except the will to be سپیده دم همه چیز به پایان می رسد جز آرزوهایشان Now they see what will be, و حال خواهند دید که چه اتفاقی خواهد افتاد blinded eyes to see چشمان کور هم خواهد دید که For whom the bell tolls زنگ برای چه کسی به صدا در آمده Time marches on زمان به سرعت (برایشان) سپری می شود For whom the bell tolls زنگ برای چه کسی به صدا در آمده است
پاسخ : متن و ترجمه آهنگ های متالیکا Metallica Low Man's My eyes seek reality چشمانم به دنبال حقیقت می گردند My fingers seek my veins انگشتانم به دنبال تمایلات شخصیم هستند There's a dog at your back step یک سگ پشت پلکان منزلت ایستاده He must come in from the rain باید او را از زیر باران نجات دهی و به داخل بیاوری I fall cause I let go سقوط کردم چون به حال خود رها بودم The net below has rot away و آن توری که در زیر پایم بود از هم گسست So my eyes seek reality پس چشمانم به دنبال حقیقت می گردند And my fingers seek my veins و انگشتانم به دنبال تمایلات شخصیم هستند The trash fire is warm آتش زباله ها گرم است But nowhere safe from the storm هیچ جا از طوفان در امان نیستم And I can't bear to see و دیگر تحملش را ندارم که ببینم What I've let me be بلایی که سر خود آوردم So wicked and worn گنهکار و فرسوده So as I write to you پس به تو می نویسم Of what is done and to do از کارهایی که کردم و می خواهم انجام دهم Maybe you'll understand شاید تو نیز متوجه شوی And won't cry for this man و بخاطر همچین مردی گریه نکنی cause low man is due چرا که حق این مرد فرو مایه است Please forgive me خواهش می کنم مرا ببخش My eyes seek reality چشمانم به دنبال حقیقت می گردند My fingers feel for faith انگشتانم ایمان و عقیده را احساس می کنند Touch clean with a dirty hand پاکیزگی را با دستان کثیفم لمس می کنم I touch the clean to the waste پاکیزگی را تا سر حد نابودی لمس می کنم The trash fire is warm آتش زباله ها گرم است But nowhere safe from the storm هیچ جا از طوفان در امان نیستم And I can't bear to see و دیگر تحملش را ندارم که ببینم What I've let me be بلایی که سر خود آوردم So wicked and worn گنهکار و فرسوده So as I write to you پس به تو می نویسم Of what is done and to do از کارهایی که کردم و می خواهم انجام دهم Maybe you'll understand شاید اگر تو نیز متوجه شوی And won't cry for this man و بخاطر همچین مردی گریه نکنی cause low man is due چرا که حق این مرد فرو مایه است Please forgive me خواهش می کنم مرا ببخش Please forgive me خواهش می کنم مرا ببخش Please forgive me خواهش می کنم مرا ببخش So low the sky is all I see آسمان افسرده تنها چیزیست که می بینم All I want from you is forgive me تنها چیزی که از تو می خواهم اینست که مرا ببخشی So you bring this poor dog in from the rain سپس تو این سگ بیچاره را از زیر باران به داخل می آوری Though he just wants right back out again اگرچه او می خواهد دوباره به زیر باران برگردد And I cry, to the alleyway درکوچه فریاد می کشم Confess all to the rain همه چیز را در باران اعتراف می کنم But I lie, lie straight to the mirror اما شروع به دروغ گفتن می کنم، درست در برابر آینه The one I've broken, to match my face آینه ای را که شکسته ام، تا شبیه من شود The trash fire is warm آتش زباله ها سوزان است But nowhere safe from the storm هیچ جا از طوفان در امان نیستم And I can't bear to see و دیگر تحملش را ندارم که ببینم What I've let me be بلایی که سر خود آوردم So wicked and worn گنهکار و فرسوده So as I write to you پس به تو می نویسم Of what is done and to do از کارهایی که کردم و می خواهم انجام دهم Maybe you'll understand شاید اگر تو نیز متوجه شوی And won't cry for this man و بخاطر همچین مردی گریه نکنی cause low man is due چرا که حق این مرد فرو مایه است Please forgive me خواهش می کنم مرا ببخش Please forgive me خواهش می کنم مرا ببخش So low the sky is all I see آسمان افسرده تنها چیزیست که می بینم All I want from you is forgive me تنها چیزی که از تو می خواهم اینست که مرا ببخشی So you bring this poor dog in from the rain سپس تو این سگ بیچاره را از زیر باران به داخل می آوری Though he just wants right back out again اگرچه او می خواهد دوباره به زیر باران برگردد My eyes seek reality چشمانم به دنبال حقیقت می گردند My fingers seek my veins انگشتانم به دنبال تمایلات شخصیم هستند
پاسخ : متن و ترجمه آهنگ های متالیکا Metallica One (gunshot noises) "Stop it no! get you ass outta there! move it! go go go move move!" (صدای تیر اندازی) " نگهش دار، گمشین از اونجا بیرون! برو برو برو تکون بخورین، تکون بخورین" (bombs going off) صدای سقوط بمب (Helicopter noises) صدای هلیکوپتر I can't remember anything نمی تونم چیزی بخاطر بیارم Can't tell if this is true or dream حتی نمی تونم بگم که حقیقت داره یا خیالیه Deep down inside I feel to scream از درونم صدای شیون و ناله احساس می کنم This terrible silence stops me این سکوت وحشتناک، منو از ادامه زندگی باز میداره Now that the war is through with me حالا دیگه جنگ تو پوست و خونم رخنه کرده I'm waking up, I cannot see از خواب بیدار میشم، ولی چیزی نمی بینم That there's not much left of me چیز زیادی از من نمونده Nothing is real but pain now دیگه چیزی جز درد برام حقیقت نداره Hold my breath as I wish for death نفسم رو به امید مرگ تو سینه حبس می کنم Oh please god, wake me آه، خدای من، لطفا(منو از این کابوس) بیدار کن Back in the womb it's much too real انگار دوباره به رحم مادرم برگشتم In pumps life that I must feel جایی که باید ضربان زندگی رو احساس کنم But can't look forward to reveal Look to the time when I'll live وقتی به آینده ای که قراره توش زندگی کنم نگاه می کنم، نقطه درخشانی توش نمی بینم Fed through the tube that sticks in me با لوله هایی که به من وصل هستن تغذیه میشم Just like a wartime novelty Tied to machines that make me be درست مثل جنگ که زنده موندنم در گرو چسبیدن به ماشینای جنگی بود Cut this LIFE off from me منو از این زندگی لعنتی جدا کنین Hold my breath as I wish for death نفسم رو به امید مرگ تو سینه حبس می کنم Oh please god, wake me آه، خدای من، لطفا(منو از این کابوس) بیدار کن Now the world is gone I'm just one حالا دیگه تمام دنیا از من فاصله گرفتن و من تنها موندم Oh god, help me آه خدای من کمکم کن Hold my breath as I wish for death نفسم رو به امید مرگ تو سینه حبس می کنم Oh please god, wake me آه، خدای من، لطفا(منو از این کابوس) بیدار کن Darkness imprisoning me تاریکی من رو محصور کرده All that I see Absolute horror تنها چیزی که می بینم وحشت مطلقه I cannot live I cannot die نه میتونم زندگی کنم، نه می تونم بمیرم Trapped in myself در خودم گیر افتادم Body my holding cell بدنم مثل زندان شده Landmine has taken my sight مین بیناییم رو گرفت Taken my speech قدرت تکلمم رو گرفت Taken my hearing شنواییم رو گرفت Taken my arms بازوانم رو گرفت Taken my legs پاهام رو گرفت Taken my soul روحم رو گرفت Left me with life in hell و من را با یه زندگی جهنمی تنها گذاشت
پاسخ : متن و ترجمه آهنگ های متالیکا Metallica Frantic If I could have my wasted days back, اگه می تونستم روزای طلف شده زندگیم رو برگردونم Would I use them to get back on track? میتونم ایندفعه با کمک اونا راه درست رو برم؟ Stop to warm at karmas burning, و از بار گناهام(که آتش جهنمم رو بیشتر می کنه) کم کنم Or Look ahead, but keep on turning. یا به جلو نگاه کنم و به گناهام ادامه بدم Do I have the strength یعنی قدرتش رو دارم To know how I'll go? که چطور باید این راه رو طی کنم؟ Can I find it inside to deal with what I shouldn't know? آیا میتونم چیزی رو که نباید می دونستم رو در خودم پیدا کنم؟ could I have my wasted days back, می تونم روزای طلف شده زندگیم رو برگردونم Would I use them to get back on track? میتونم ایندفعه با کمک اونا راه درست رو برم؟ تو خودت زندش کن یا بکشش You live it or you lie it! تو خودت زندش کن یا بکشش My lifestyle determines my deathstyle! شیوه زندگی کردنم اون رو به مرگ منتهی می کنه My lifestyle determines my deathstyle! شیوه زندگی کردنم اون رو به مرگ منتهی می کنه Keep searching دمبالش بگرد Keep on searching دمبالش بگرد This search goes on این جست و جو ادامه داره This search goes on این جست و جو ادامه داره Keep searching دمبالش بگرد Keep on searching دمبالش بگرد This search goes on این جست و جو ادامه داره This search goes on این جست و جو ادامه داره Frantic tick tick tick tick tick tock هذیان "تبدیل به گذر زمان" تیک تاک یعنی ثانیه ها را در خواب و غفلت می گذرانیم Frantic tick tick tick tick tick tock هذیان "تبدیل به گذر زمان" تیک تاک یعنی ثانیه ها را در خواب و غفلت می گذرانیم Frantic tick tick tick tick tick tock هذیان "تبدیل به گذر زمان" تیک تاک یعنی ثانیه ها را در خواب و غفلت می گذرانیم Frantic tick tick tick tick tick tock هذیان "تبدیل به گذر زمان" تیک تاک یعنی ثانیه ها را در خواب و غفلت می گذرانیم An endless stream of fear that i've made از ترسیدن از این طوفان وحشت و دلهره بی پایان که برای خودم درست کردم خسته شدم Treading water full of worry This frantic tick tick talk of hurry یعنی قدرتش رو دارم To know how I'll go? که چطور باید این راه رو طی کنم؟ Can I find it inside to deal with what I shouldn't know? آیا میتونم چیزی رو که نباید می دونستم رو در خودم پیدا کنم An endless stream of fear that i've made از ترسیدن از این طوفان وحشت و دلهره بی پایان که برای خودم درست کردم خسته شدم تو خودت زندش کن یا بکشش You live it or you lie it! تو خودت زندش کن یا بکشش My lifestyle determines my deathstyle! شیوه زندگی کردنم اون رو به مرگ منتهی می کنه My lifestyle determines my deathstyle! شیوه زندگی کردنم اون رو به مرگ منتهی می کنه دمبالش بگرد Keep on searching دمبالش بگرد This search goes on این جست و جو ادامه داره This search goes on این جست و جو ادامه داره Keep searching دمبالش بگرد Keep on searching دمبالش بگرد This search goes on این جست و جو ادامه داره on and on! بارها و بارها Frantic tick tick tick tick tick tock هذیان "تبدیل به گذر زمان" تیک تاک یعنی ثانیه ها را در خواب و غفلت می گذرانیم Frantic tick tick tick tick tick tock هذیان "تبدیل به گذر زمان" تیک تاک یعنی ثانیه ها را در خواب و غفلت می گذرانیم Frantic tick tick tick tick tick tock هذیان "تبدیل به گذر زمان" تیک تاک یعنی ثانیه ها را در خواب و غفلت می گذرانیم Frantic tick tick tick tick tick tock هذیان "تبدیل به گذر زمان" تیک تاک یعنی ثانیه ها را در خواب و غفلت می گذرانیم Do I have the strength یعنی قدرتش رو دارم To know how I'll go? که چطور باید این راه رو طی کنم؟ Can I find it inside to deal with what I shouldn't know? آیا میتونم چیزی رو که نباید می دونستم رو در خودم پیدا کنم یعنی قدرتش رو دارم To know how I'll go? که چطور باید این راه رو طی کنم؟ Can I find it inside to deal with what I shouldn't know? آیا میتونم چیزی رو که نباید می دونستم رو در خودم پیدا کنم شیوه زندگی کردنم اون رو به مرگ منتهی می کنه a rising tide (Life is Pain) that pushes to the other side! موج بلند دیگری(زندگی درد است )به خروش در می آید My lifestyle determines my deathstyle! شیوه زندگی کردنم اون رو به مرگ منتهی می کنه a rising tide (Its All The Same) that pushes to the other side! موج بلند دیگری(زندگی درد است )به خروش در می آید Keep searching دمبالش بگرد Keep on searching دمبالش بگرد This search goes on این جست و جو ادامه داره This search goes on این جست و جو ادامه داره Keep searching دمبالش بگرد Keep on searching دمبالش بگرد This search goes on این جست و جو ادامه داره on and on! بارها و بارها هذیان "تبدیل به گذر زمان" تیک تاک یعنی ثانیه ها را در خواب و غفلت می گذرانیم Frantic tick tick tick tick tick tock هذیان "تبدیل به گذر زمان" تیک تاک یعنی ثانیه ها را در خواب و غفلت می گذرانیم Frantic tick tick tick tick tick tock هذیان "تبدیل به گذر زمان" تیک تاک یعنی ثانیه ها را در خواب و غفلت می گذرانیم Frantic tick tick tick tick tick tock هذیان "تبدیل به گذر زمان" تیک تاک یعنی ثانیه ها را در خواب و غفلت می گذرانیم
پاسخ : متن و ترجمه آهنگ های متالیکا Metallica Turn The Page On a long and lonesome highway, در یک بزرگراه بلند و خلوت east of Omaha شرق اوماها You can listen to the engines moanin' out میتونی به صدای ناله ماشینا که از بیرون میاد گوش بدی it's one old song این صداها برات مثل یک آهنگ کهنه می مونه You can think about the woman, or the girl you knew the night before میتونی به دختر، یا زنی که دیشب باهاش آشنا شدی فکرکنی But your thoughts will soon be wanderin', اما تفکراتت تبدیل به توهم میشه the way they always do مثل همیشه When you're ridin' 16 hours, وقتی داری 16 ساعت میرونی and there's nothin' much to do و کار دیگه ای جز این نداری And you don't feel much like ridin', اما دیگه حوصله روندن نداری you just wish the trip was through و آرزو می کنی که سریع به مقصد برسی Here I am, on the road again, من اینجام، تو جاده there I am, up on the stage من اونجام، بالای سن There I go, playin' star again, من رفتم، نقش ستاره رو بازی کنم there I go, turn the page من رفتم، صفحه دیگه ای از زندگیم رو ورق بزنم So you walk into this restaurant, خلاصه وارد رستورانه میشی uh strung out from the road خسته و کوفته از راه And you feel the eyes upon you, احساس می کنی که چشمها به تو دوخته شدن as you're shakin' off the cold درحالی که داری ازسرما می لرزی You pretend it doesn't bother you وانمود می کنیبرات اهمیتی نداره but you just want to explode اما داری از درون منفجر می شی Yeah, most times you can't hear 'em talk, آره، بیشتر مواقع نمیشنوی چی دارن میگن other times you can بعضی مواقع میشنوی All the same old cliché's, همش یه مشت کلیشه قدیمی is it woman, is it man "این مرده یا زنه؟" And you always seem outnumbered, هیچوقت در دسترس نیستی you don't dare make a stand جرات نمی کنی یه جا بمونی Make your stand من اینجام، تو جاده there I am, up on the stage من اونجام، بالای سن There I go, playin' star again, من رفتم، نقش ستاره رو بازی کنم there I go, turn the page من رفتم، صفحه دیگه ای از زندگیم رو ورق بزنم Woah Out there in the spotlight, اون بالا، وسط رقص نورها you're a million miles away ملیونها مایل از خودت دوری Every ounce of energy, you try and give away از کمترین نیروت هم دریغ نمی کنی As the sweat pours out your body, تا اونجا که عرق از همه جات میزنه بیرون like the music that you play مثل موزیکی که داره پخش میشه شب که میشه as you lie awake in bed در حالی که رو تختت دراز کشیدی With the echoes of the amplifiers, ringin' in your head درحالی که بوم بوم آمپلی فیرا هنوز داره تو گوشت می زنه You smoke the day's last cigarette, آخرین سیگارتم می کشی rememberin' what she said و به یاد میاری که اون چی گفت What she said اون چی گفت من اینجام، تو جاده there I am, up on the stage من اونجام، بالای سن There I go, playin' star again, من رفتم، نقش ستاره رو بازی کنم there I go, turn the page من رفتم، صفحه دیگه ای از زندگیم رو ورق بزنم There I go, من رفتم There I go, من رفتم And I'm gone. . . من رفتم. . .