سلام این تاپیک یک روززودترزده شد تا به دخترحضرت محمد(ص) وروززن وروزمادرارزش بیشتری قائل شویم منم به نوبه خودم این روزوبه همه مادرای گل دنیا وهمه دختران وزنان تاپ فروم تبریک میگم مادر بودن یا نبودنش فرقی نمیکند. یک روز را در سال به نام ما درگزاشتن. نیمی از جمعیت کشور که چه مادر باشند چه نه، چه ازدواج کرده باشند چه نه، زنند و قرار است در روزی که به مناسبت تولد بزرگزن تاریخ اسلام به نام آنها نامگذاری شده، مقامشان گرامی داشته شود.
پاسخ : ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن مبارک باد من هم به همه ي ماماناي دلسوز و عزيز و دوس داشتني اين روزو تبريك ميگم..
پاسخ : ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن مبارک باد منم این روز بزرگو به تمام زنای فدکار و مهم در اجتماع و تموم مادرای مهربون و دلسوز مخصوصا مامان خودم که خیلی واسم عزیزه تبریک میگم
پاسخ : ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن مبارک باد آبیترین، دریاییترین و آسمانیترین تقدسِ زندگیمان دستانتان را بوسه میزنیم . روزتان مبارک . . .
پاسخ : ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن مبارک باد منم به همه مادران دنیا تبریک میگم مخصوصا مامان خانومی گل خودم که به هرچیزی تو زندگیم رسیدم از برکت وجودش بوده دستاشو میبوسم و دست تمام مادرایی رو که از همه خوشیها و لذتهاشون میگذرن واسه اسایش فرزندانشون میلاد بزرگ بانوی اسلام رو هم تبریک میگم ایشالا که بتونیم رهرو راهشون باشیم و شیعه مخلصشون
پاسخ : ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن مبارک باد :rolleyessmileyanim:راستش منم این روز رو به ماردم و باقی افراد حقیقی فامیلی خودم تبریک میگم(گفتم یعنی) اما برای خانمای مجازی و سایبری این سایت که تووش فعالیت دارم هم تبریک مخصوصی دارم :ghalb: اول از همه تبریک ویژه میگم.... خدمت کسی که مثل خواهر خونی(حقی و ملکی) خودم باورش داشتم، اعتماد داشتم و براش حرمت و احترام خاصی قائل بودم و هستم ایشان دیگه توی هیچ فرومی فعالیت نداره و اینجا هم نمیاد ...... هستیمحترم الان سخت محتاج دعای همه شماهاست ازتون خواهش میکنم این آیه شریفه رو برایش 7 مرتبه بخوانید . . . أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ كيست كه هرگاه درمانده اي او را بخواند، اجابت نمايد و بدي و ناخوشي را برطرف كند، تا هرچی سریعتر به حق 14 معصوم بهبودی خودش رو بدست بیاره و بتونی برای شوهرش همسری و برای بچه هاش مادری کنه :rolleyessmileyanim: ********************************************* دوم تبریک ویژه میگم به ................ شخص عزیزی که فکرشم نمیکردم همانند هستی بهش اعتماد کنم و دوسش داشته باشم ...این روز مبارکت باشه اگه اسمی نمیبرم فقط برای همونایی که قبلا گفتمه....شما هم مثل خواهر خودم با ارزش و خانم به تمام معنا هستی و دوستت دارم اگه روز های اولی یکم قد بازی در آوردم منو ببخشش .امیدوارم لایق برادریت باشم سوم تبریک ویژه میگم به Anika ایشون هم واقعا نشون داده یه خانم مقید - فهمیده و کاملا با اصالت و با خانواده است ...تاپیک حجاب فقط بخشی از درایت ایشون بود ....و از اینکه میبینم داره دل خانم فاطمه رو شاد میکنه با ارسال های پر محتواش و همچینین تبلیغ دین اسلام اونم به زبان امروزی ها واقعا بهش خدا قوت میگم و این روز رو چندین بار بهش تبریک میگم.. *** خدایش با سن کمش به همه نشون داد بزرگی به عقله نه به سن -سال-وزن -هیکل و نمیدونم اینا *** فریال محترم - پرستو - مهسا - یه بنده خدایی که قبلا اسمش نینی پینی بود و همچنین باقی خانمای که توی (( تاپ چت__ پ خ __همچنین کسایی که با رد کردن درخواست دوستی )) بهشون حرفی زدم که نارحت شدن هم ...همه و همه روزشون رو تبریک میگم ******* ***** چندتا وصیت هم بکنم با اجازه....اینطوری نمیشه که.....:ashamed0001::laughingsmiley: -دوست های اجتماعی محترم---خانم های عزیز امروز تولد شخصیتی است که آبرووو و الگوی همه شماهاست ایشون به تمام زنان تاریخ نشان دادن که دختری پاک- همسری دلسوز -مادری نمونه هست حیفه دلش رو شاد نکنین.... به حرفاش گوش نکنین..... واقعاحیف نیست دلش رو به رنج بیاریم..... :love0041:شما رو به هرکه دوست دارین و میپرستین این متن پایینی رو بخونید خواهش میکنم:love0041: پیر مردی در خانه را به صدا درآورد و اجازه ی ورود خواست. پيامبر اكرم(ص) به او اجازه داد تا وارد شود. مرد دستانش را به ديوار مى گرفت و آرام آرام پيش مى آمد. پيرى نابينا بود كه براى درخواست كمك وارد خانه ی پيامبر اكرم(ص) شده بود. فاطمه(س) در كنار پدر ايستاده بود. پيش از اين كه مرد نابينا پرده را كنار بزند و وارد شود، فاطمه(س) برخاست و درون حجره رفت. مرد نابينا دقايقى نزد پيامبر(ص) نشست و خداحافظى كرد و رفت. پيامبر دخترش را صدا زد. فاطمه(س) بيرون آمد. پيامبر(ص) از او پرسيد: «چرا خود را از آن مرد نابينا پوشانیدی، او كه تو را نمى ديد؟» فاطمه(س) پاسخ داد: «او مرا نمى ديد، ولى من عطر زده بودم. او بوى مرا استشمام مى كرد و متوجه حضور من مى شد». پيامبر(ص) مى خواست فاطمه ی خويش را بيازمايد و پاسخ را از خود او بشنود. پس او را تحسين كرد و فرمود: «شهادت مى دهم كه تو پاره ی تن من هستى اون قسمتی که رنگی کردم تن آدم رو میلرزونه پیشنهاد میکنم چندین بار خوانده شوود ببخشید اگه ارسالم طولانی شددددددددد شرمنده همه :ashamed0005:
پاسخ : ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن مبارک باد روز زن به همه زنان جهان مبارک و امید وارم واقعا حدالقل مثه حضرت فاطمه (س) رفتار کنند و یا حدالقل زنانه رفتار کنند و شرافت خودشون رو به این اسونی به فروش نزارن (ریا مخصوصا این ریا ، ریاکار نباشن ):thumbsupsmileyanim:
پاسخ : ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن مبارک باد میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل صدیقه کبری ، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و هفته ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر را به همه مادران و مامان مهربون نفس دوست داشتنی خودم تبریک و تهنیت میگویم . . .