minaaa خانم گل وChatMasterعزیزوAM!Rدوست عزیزمون و ATENA گل ازصمیم قلب بهتون تبریک میگم موفق وموید باشید
پاسخ : تبریک صمیمانه به دوستای گلمون بابت ارتقا درجه منم به همشون تبریک میگم به امید موفقیتای بعدی:love0041:
پاسخ : تبریک صمیمانه به دوستای گلمون بابت ارتقا درجه سلام بر و بچ تاپ فرومی چه خبره ، جشنه ، ماشاالله این همه ارتقا. آقا دم همه گرم. به به نفر اول که آبجی مهربون و گل خودمه ، مینا جون تبریک میگم:ghalb: این هم که دیگه نگو ، داش امیر ، امیر خان تو که یه چیزای دیگه می گفتی ، چی شد پس ، ولی دمت گرم ، ببینم چیکار میکنی.:ghalb: به به ، آقا تو تاریخ تاپ فروم ثبت کنید دو تا کاربر اومدن که جهشی رشد کردن یکیش همین امیر جان و یکیش هم خود من ، از اینکه می بینم ناظم شدی و خیلی خوش حال شدم ، مقام های بالاتر ببینمت داداش.:ghalb::ghalb: نفر آخر هم که دیگه معلومه ، آتنای عزیز ، آبجی شما که قبلا ناظم بودی پس دیگه باید استاد شده باشی ، تبریک میگم بهت مجدد ، تو هم موفق باشی.:love0041::ghalb:
پاسخ : تبریک صمیمانه به دوستای گلمون بابت ارتقا درجه حاج امیر گل بهت یه تبریک ویژه میگم این چند روزم تو بخشه اسپم همراه با چندتا دیگه از بچه ها زحمت زیاد کشیدی یه خسته نباشیم بهت بده کارم:love0041: مینا جان به توام تبریک میگم دوسته عزیزم:love0041: اما اتنا که خیلی خیلی خوشحالم دوباره به جایگاه قبلیت برگشتی ایشالا ادمین شدنتم ببینیم:ghalb: امیر عزیز به شما هم تبریک میگم:love0041:
پاسخ : تبریک صمیمانه به دوستای گلمون بابت ارتقا درجه منم به همه تبریک میگم :love0041: ولی آقای امیر رو من اولین بار اسمشون رو میبینم تا حالا هم پستی ازشون ندیدم!!!!!!
پاسخ : تبریک صمیمانه به دوستای گلمون بابت ارتقا درجه منم به همتون تبریک میگم . مخصوصا اتنا خانم که شدیدا به این رنگ علاقمنده و امبر اقا که عاشق مدیریته:laughingsmiley: ولی من این اقای ناظم جدید رو به هیچ عنوان نمیشناسم و پستی هم از ایشون ندیدم تو سایت هم ملاقاتشون نکردم:confused0075::blinksmiley: در هر صورت به شما هم تبریک میگم:love0041:
پاسخ : تبریک صمیمانه به دوستای گلمون بابت ارتقا درجه منم به نوبه خودم به همه دوستان تبریک میگم ، دوستانی هم که به بنده تبریک گفتن تشکر از همتون :ghalb:
پاسخ : تبریک صمیمانه به دوستای گلمون بابت ارتقا درجه منم به همه تبریک میگم امیدوارم درجه های بیشتری بگیرید و همیشه توی تاپ فروم باشید و موفقیتهای روز افزونتون رو ببینیم.!:love0041: اجازه بدید به آتنای عزیزم جدا تبریک بگم، آخه آجیمه!!! :happy0199:
پاسخ : تبریک صمیمانه به دوستای گلمون بابت ارتقا درجه یلداجان اقا امیرلطف کردن وباتوجه به مشغله های زیادی که دارن اومدن کمک . با توجه به مشکلات اخیری که به وجوداومده بود منظورم انتقال پستا به بخش ارشیو بود انشالله ازاین به بعد باهاشون بیشتراشنا می شی