اس ام اس جدید دوستانه ۹۱ اس ام اس های دوستانه اس ام اس ها به سلامتی رفیقی که میاد سر خاکم ، شرمنده نمیتونم برات پاشم ولی بدون خاک پاتم ! . . . با رفیقت مثل چتر رفتار نکن که هر وقت بارون بند اومد ، فراموشش کنی . . . تو ناخدای عشقی ، من ساحلی غریبم / لنگر بزن مسافر ، من خاک هر رفیقم . . . . . . کَس نمیداند در این بحر عمیق سنگ ریزه قیمت دارد یا عقیق من همین دانم که در این روزگار هیچ چیز ارزش ندارد جز رفیق . . . بهانه های دنیا تو را از یادم نخواهند برد من تو را در قلبم دارم،نه در دنیا . . . به همون اندازه که ماهى دوست نداره برسه به خشکى دوست دارم ! . . . سلامتی اونایی که تو دل ما نشستن و کرایه هم نمیدن . . . یک دوست وفادار تجسم حقیقی از جنس آسمانی هاست . که اگر پیدا کردی قدرش را بدان…. پس قدرت را میدانم گلم . . . سلام خوبی؟امروز رفتم دکتر،گفت رگهای قلبت بسته شده! شرمنده رفیق دیگه راهی برای بیرون اومدنت نیست!!! . . . از قلبم پرسیدم:فرق عشق و دوستی چیه؟ قلبم جواب داد:کار من تأمین خون بدنه! سؤالای چرت و پرت از من نپرس! . . . رفیق روزی اگر نبودم، تنها آرزوی ساده ام این است; زیرلب بگویى: “یادش بخیر” . . . خدایا چند + چند کنم تا اونی که این اس رومیخونه بفهمه چقدر دوسش دارم!