Por arriesgarlo todo amor Por liberarnos y crecerPor aventarnos y volarPor eso y este gran amorY tu eres una bendicionPor todo lo que es mi verdadY por ahora somos dosLas almas se pueden juntarY los espiritus bailar jugando a nuestro alrededorAmemonos despacio sin excusasQue tu y yo quisimos ven detras de miNo queda nada mas que amarteY si en todo apareces tu no queda nada mas que amarteAmemonos despacio sin excusasQue tu y yo quisimos ven detras de miEl alma estalla en mil pedazos si tu estas conmigoAmemonosY de tu mano aprendereQue mis sentidos sean tu vozA darte fuerza y no caerA que mi hogar sea tu pielYa que tu vida es mi razonPor intentarlo todo amorPor liberarnosبرای با هم بودن ..... سختیها رو تحمل میکنیمتا مثل پرنده ..... آزاد باشیمو تو هدیه ی خدا هستیالان ما با هم ..... دوست هستیمو این به من قوت قلب میدهنگاه کن !فرشته ها دور ما جمع شدن و میرقصنبدون دلیل همدیگر رو دوست داریمچه عشق قشنگی !بجز محبت تو .... هیچ چیز ارزش ندارههمیشه و در همه جا با من هستیبجز محبت تو ..... هیچ چیز ارزش ندارهبدون دلیل همدیگر رو دوست داریموقتی با من هستی ..... فرشته ها شروع به نواختن موسیقی میکننچه عشق قشنگی !دستهای تو رو میگیرم ....... و صدای مهربونت رو میشنومبجای شکست ..... به من قدرت میدیدوست دارم با تو زندگی کنم ...... تا آغوشت خونه ی من بشهبرای با هم بودن ..... تلاش میکنیمتا مثل پرنده ..... آزاد باشیم