1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

متن آهنگ ساعت – رضا یزدانی

شروع موضوع توسط 2okhtare hava ‏15/4/12 در انجمن لیریک Lyric

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    eng
    ساعت ها رو به عقب برگردون اگه فرصتی هنوزم مونده
    بگو تو گذشته چی میبینی که از آینده تو رو ترسوندهساعت ها رو به عقب برگردون اونهمه خاطره رو پیدا کن
    پشت اینهمه شب تکراری یه جهان تازه رو من واکنمن هنوز زخمی خاطره ام جز تو هیچکس رو دلم مرهم نیست
    اسم تو صدا زدم وقتیکه حتی اسم خودمم یادم نیستهمه ی امیدم این روزا که نجاتم بدی از این زندون
    تو فقط اگه بخوایی می تونی ساعت ها رو به عقب برگردوننمیشه زمین خورد و گریه نکرد به دادم برس بهترین نارفیق
    هنوز هم به دستای تو قانع ام هنوز عاشقم با یه زخم عمیقتو این روزهای سیاه و کسل دلم خیسه از حس بارون شدن
    تو رو جون هر کی که بهش مومنی فقط امشب رو حرف رفتن نزنتو این روزهای سیاه و کسل دلم خیسه از حس بارون شدن
    تو رو جون هر کی که بهش مومنی فقط امشب رو حرف رفتن نزنتو این روزهای سیاه و مریض فقط یکمی چای واسه من بریز
    تو این روزهای سیاه و مریض فقط یکمی چای واسه من بریز
    تو این روزهای سیاه و مریض فقط یکمی چای..می دونم همیشه بدهکارتم می دونی نمی شه فراموش کرد
    من از بس که تو خوابتم زخمی ام نمی شه که کابوسم رو گوش کردنمی شه که این وحشتُ دوره کرد نباشی، نمونی، نخندی، بری
    یه عمری جنون رو تحمل کنم به دیوونگیم دل نبندی بری
    ههتو سیگار رو خاموش کن تا بگم چطور می شه با گریه هم دود شد
    چطور می شه با خنده هم زخم خورد چطور می شه با عشق نابود شدشبا که می ترسم از فکرهام همیشه هوا خیس و بارونیه
    یه زن با جنونش به من یاد داد که عاشق شدن,که عاشق شدن قبل ویرونیهتو این روزهای سیاه و مریض فقط یکمی چای واسه من بریز
    تو این روزهای سیاه و مریض فقط یکمی چای واسه من بریز​