من ایستاده ام تنها رو در رویه تو تویی که دیگر نیستی ان عاشق گذشته نگاهت سردت است در نگاهت هیچ حتی جایه عشق سابق در ان خالیست من ایستاده ام رو دررویه تو تنها می بینی مرا مرا که شکسته شدم به پای صبر و نگاه مردم که .................
پاسخ : تنها برای تو....●•٠·˙ [h=2][/h] تو که در باور مهتابی عشق رنگ دریا داری فکر امروزت باش به کجا می نگری زندگی ثانیه ایست وسعت ثانیه را می فهمی می شود مثل نسیم بال در بال چکاوک بوسه بر قلب شقایق بزنیم بودنت تنها نیست تو خدا را داری و من آرامش چشمان تو را
پاسخ : تنها برای تو....●•٠·˙ هنـــــوز هــــــــم از بیـــن کــارهــای دنیـــا دل بستــــن بـــه دلـــت بیشتــــر بـــه دلـــــم می چسبــــــد ...!! !
پاسخ : تنها برای تو....●•٠·˙ شاعری حسی ناتوان است، وقتی می توان به چشمانت زل زد و هیچ نگفت... ( فاطمه انتظار )
پاسخ : تنها برای تو....●•٠·˙ موقعي كه مي خواستمت مي ترسيدم نگات كنم، موقعي كه نگات كردم ترسيدم باهات حرف بزنم. موقعي كه باهات حرف زدم ترسيدم نازت كنم، موقعي كه نازت كردم ترسيدم عاشقت بشم حالا كه عاشقت شدم ميترسم از دستت بدم
پاسخ : تنها برای تو....●•٠·˙ نامه اي به معشوق زيباي من سلام من از ديار عشق به تو نامه مي نويسم! اينجا همه پروانه ها در شعله شمع عاشقانه سوخته اند . بلبلان در كنار گل پژمرده شان آرام خوابيده اند . ماه تمام شب را به دنبال خورشيد مي گردد.... عمري مي خواستم كه عشق را با مداد رنگي هايم نقاشي كنم غافل از اينكه عشق يعني يكرنگي! اين حرف را روزي كه مرا با كلام خويش مسحور كرده بودي از نگاهت خواندم. چه روز با شكوهي بود! آن روز آسمان را بين خودمان تقسيم كرديم : باران براي من خورشيد براي تو برف براي من ستاره ها براي تو.... ولي از آن روز مدتها گذشته است . باراني كه سهم من بود از چشمان من باريد . به موهاي سپيدم نگاه كن!همه مي گويند خيلي زود پير شده ام ولي تو كه مي داني همان برف هايي كه مال من بود بر سرم نشسته است . ناراحت نباش! به لبخند خورشيد و چشمك ستاره مي ارزيد.... من بازي عشق را به تو باختم. از باختن پشيمان نيستم ولي اي كاش مي توانستم يك بار ديگر دلم را به تو ببازم . حيف كه ديگر نمي توانم كمي شكسته شده ام . براي اين همه زيبايي نفس كم مي آورم... اين نامه را با قاصدك برايت مي فرستم. تا يكي دو روز ديگر به دستت مي رسد . تا آن موقع من به اميد وصالت براي هميشه خوابيده ام . شك ندارم كه در زير خاك هم خواب تو را مي بينم. از اين كه بيش ازاين طاقت نياوردم و اين قدر زود رفتني شده ام متاسفم! مرا ببخش مجنون خوبي برايت نبودم... به اميد ديدار ليلاي من
پاسخ : تنها برای تو....●•٠·˙ من مي دونم که تو خوبي اما مي دونم که خيلي خوب نيستي مي دونم که دوست دارم اما مطمئنم که خيلي دوست ندارم مي دونم که خيلي قشنگي اما باور دارم که خوشکل تر از تو زياد هست مي دونم که عاشقتم ولي اگه يکي پيدا بشه مي تونم دوباره عاشق بشم اما تو نمي دوني که من گاهي بيشتر وقتا هميشه دلم واست تنگ مي شه..
پاسخ : تنها برای تو....●•٠·˙ عشقم را نثار تو کردم ...اما نپذيرفتي . زندگيم را وقف تو کردم اما در کنارم نماندي ، کاش روزي آن را برگرداني. عشقم را نثار تو کردم ...اما نپذيرفتي . عشقم را به تو هديه کردم آن را دور انداختي ، کاش روزي آن را به من بر گرداني.
پاسخ : تنها برای تو....●•٠·˙ تیک تیک ثانیه ها را می شنوی حرکات سریع عقرب های ساعت را چه ! و احساسی که دارد می شود از شوق خالی دلیلش را تو بگو.................