1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ونگر: بالوتلی می بایست زودتر اخراج می شد؛خطای بالوتلی روی سانگ یک کارت قرمز مستقیم داشت

شروع موضوع توسط artia ‏9/4/12 در انجمن ورزشی

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    63
    حرفه:
    -----
    [​IMG] Getty Images

​
    سایت گل- آرسن ونگر، مربی فرانسوی ارسنال معتقد است که ماریو بالوتلی، مهاجم ایتالیایی سیتی می بایست زودتر از اینها از زمین مسابقه اخراج می شد​
    یکشنبه شب دو تیم آرسنال و منچسترسیتی در ورزشگاه امیریتس مقابل هم قرار گرفتند و تک گل آرتتا در دقایق پایانی بازی به برد آرسنال حکم داد.​
    این درحالی است که در نیمه اول بازی بالوتلی چندین بار برروی باکاری سانیا مرتکب خطا شد و خوش شانس بود که داور تکل خشن او برروی الکس سانگ را ندید.​
    با این وجود حرکات خشن و خطاهای غیرقابل توجیه او در نیمه دوم بازی هم ادامه داشت و در نهایت در حالی که چند ثانیه بیشتر تا پایان بازی باقی نمانده بود، داور مسابقه کارت قرمزی را به بالوتلی نشان داد و او را از زمین مسابقه اخراج کرد.​
    درپایان این مسابقه ونگر به خبرنگاران گفت:« اگر داور مسابقه یک تلویزیون داشت، ای یک کارت قرمز مسلم بود. بالوتلی بارها و بارها خطاهایی راانجام داد. او در طول بازی باید چندین کارت نارنجی (بین قرمز و زرد) می گرفت. درپایان او کارت زرد دومش را از داور گرفت.من بالوتلی را زیاد نمی شناسم و نمی خواهم در کار مانچینی دخالت کنم. هرکسی در رختکن خودش، کارهای زیادی دارد و من هم کارهای خاص خودم را دارم. فکر می کنم که تکل بالوتلی برروی الکس سانگ تکل خیلی بدی بود. فکر می کنم که این خطا خودش یک کارت قرمز داشت ولی تا زمانی که صحنه آهسته را ندیده بودم، این را نفهمیده بودم.»​
    گل میکل آرتتا سه امتیاز ارزشمند را برای ارسنال به همراه آورد و ونگر دراین باره ادامه داد:« گل خیلی خوبی بود و سه امتیازی که شایستگی کسب آن را داشتیم به ما رساند. چون ما تسلط کافی بر جریان بازی داشتیم. حدود 60% مالکیت بازی دراختیار ما بود و منچسترسیتی یکی دو لحظه خوب داشت ولی ما با ثبات تمام کنترل بازی را در دست داشتیم و بعد از ده دقیقه ابتدایی نیمه دوم همه چیز در دست ما بود. حس می کردم که این گل از راه می رسد وهمین اتفاق هم افتاد. ما به حرکتمان ادامه می دهیم. اخیرا در بازی های خانگی عملکرد فوق العاده ای را مقابل هر حریفی به نمایش گذاشته ایم و کیفیت تیم ما درحال افزایش است.»​
    ونگر درادامه به این نکته اشاره کرد که تیم مانچینی به طور کامل از کورس قهرمانی خارج نشده ولی تیم فرگوسن را مدعی اصلی قهرمانی دانست:« هنوز 6 بازی دیگر باقی مانده و سیتی 8 امتیاز با یونایتد فاصله دارد. داربی شهر منچستر دراین میان بسیار مهم خواهد بود. زمانی که یک اسب، بوی اصطبل را حس می کند، متوقف کردن او کار سختی خواهد بود.»​
    این برد هفتمین برد شاگردان ونگر در هشت بازی اخیرشان است و ونگر معتقد است که تیمش از شروع سال 2012 بهتر شده:« ما از 27 امتیاز ممکن 24 امتیاز گرفته ایم و اکثر این امتیازات باشایستگی به دست آمده. ما به عنوان یک تیم پیشرفت زیادی داشته ایم. »
    ​