Getty Images سایت گل- میکل آرتتا زننده گل برتری آرسنال در دیدار با منچسترسیتی که سه امتیاز ارزشمند را برای تیمش به ارمغان آورد به خاطر این گل خیلی خوشحال بود ستاره سابق اورتون در دقیقه 87 دروازه جو هارت راباز کرد تا سه امتیاز این بازی به حساب آرسنال واریز شود و آرسنال با این برد به رده سوم جدول بازگشت و دو امتیاز با تاتنهام رده چهارمی و 5 امتیاز بیشتر از چلسی و نیوکاسل داشته باشد درپایان این مسابقه آرتتا به خبرنگار اسکای سپورتس گفت:« خیلی مهم بود. چلسی شنبه به پیروزی رسید . نیوکاسل در بازیهای اخیر گلهای زیادی نخورده و تاتنهام هم هنوز در نزدیکی ماست. پس تا پایان فصل نبردهای بزرگی را خواهیم داشت ولی ما یکشنبه شب می دانستیم که این یکی از سخت ترین بازیهای ما تاپایان فصل است.» آرتتا درادامه صحبتهایش گفت:« راستش را بخواهید بازی سختی بود. فکر می کنم ما در مجموع تیم برتر میدان بودیم.فرصتهای بیشتری هم خلق کردیم ولی همیشه بازی کردن مقابل تیمی مثل من سیتی کار سختی است و وقتی به گل نمی رسی، شرایط سخت می شود ولی ما در نهایت گلزنی کردیم و این نتیجه خوبی برای ماست.درچنین بازیهایی قرار نیست ده فرصت داشته باشی. ممکن است 3 یا 4 فرصت پیش بیاید و باید از آنها بهره ببری. چون سیتی واقعا تیم باکیفیتی است و می تواند تو را به دردسر بیندازد. ما در بازی یکشنبه نهایت تلاشمان را به کار گرفتیم و از این بابت خوشحالم.» فان پرسی دراین دیدار فرصتهایی را از دست داد و آرتتا در باره گلی که خودش به ثمر رساند گفت:« من دیدم که فضایی دارم و توپ به سمت من می آید. با خودم فکر کردم که باید از این توپ بهره ببرم و بالاخره توپ وارد دروازه شد. این برد،برد بزرگی بود. چون الان کار برای سیتی، برای گرفتن یونایتد در صدر جدول واقعا سخت خواهد شد.»