[FONT=arial,helvetica,sans-serif]این هــــوا ، هـــــوای ـ خوبی است برای ...[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]د لـ ــتـ ــنـــگ بودن !...[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]من بغــــض هایم را با روح ـ زخمیم می آورم ..! تو هرچه خواستی بیاور ، اصلا چیزی نیاور آمدنت کافیست... برای روح خسته ام !!! ايــن تو نبــودي[FONT=arial,helvetica,sans-serif] كــه يــك روز، نگــاهت را، در چشمــان مــن جــا گذاشــتي؟ از آن روز . . . مــن همــه نشــانی هــای دنيــا را گشــتـه ام! نشــانی بــده، [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif][/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif] نگــاهت را پــس بگــير! خواستن [FONT=arial,helvetica,sans-serif]همیشه توانستن نیست . . . گاهی فقط ، داغ بزرگی است . . . که تا ابد بر دلت می ماند . . . [FONT=arial,helvetica,sans-serif]ا[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]شک هایم را[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]در ب[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]اران[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]ج[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]ز باران[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]هیچ کس ندیده است ....[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]باران فقط میداند[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]چه دیده ام[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]چه کشیده ام ! پیاده از کنارت گذشتم، گفتی: قیمتت چنده خوشگله؟ سواره از کنارت گذشتم، گفتی: برو پشت ماشین لباسشویی بنشین! در صف نان، نوبتم را گرفتی چون صدایت بلندتر بود در صف فروشگاه نوبتم را گرفتی چون قدت بلندتر بود زیرباران منتظر تاکسی بودم، مرا هل دادی و خودت سوار شدی در تاکسی خودت را به خواب زدی تا سر هر پیچ وزنت را بیندازی روی من در اتوبوس خودت را به خواب زدی تا مجبور نشوی جایت را به من تعارف کنی در سینما نیکی کریمی موقع زایمان فریاد کشید و تو پشت سر من بلند گفتی:زهرمار! در خیابان دعوایت شد و تمام ناسزاهایت، فحش خواهر و مادر بود در پارک، به خاطرحضور تو نتوانستم پاهایم را دراز کنم نتوانستم به استادیوم بیایم، چون تو شعارهای آب نکشیده میدادی من باید پوشیده باشم تا تو دینت را حفظ کنی مرا ارشاد می کنند تا تو ارشاد شوی! تو ازدواج نكردي و به من گفتي زن گرفتن حماقت است من ازدواج نكردم و به من گفتي ترشيده ام عاشق که شدی مرا به زنجیر انحصارطلبی کشیدی عاشق که شدم گفتی مادرت باید مرا بپسندد من باید لباس هایت را بشویم و اطو بزنم تا به تو بگویند خوش تیپ من باید غذا بپزم و به بچه ها برسم تا به تو بگویند آقای دکتر وقتی گفتم پوشک بچه را عوض کن، گفتی بچه مال مادر است وقتی خواستی طلاقم بدهی، گفتی بچه مال پدر است وقتی کسی را دوست دارید: حتی فکر کردن به او باعث شادی و آرامشتان میشود در کنار او که هستید، احساس امنیت میکنید. حتی با شنیدن صدایش، ضربان قلب خود را در سینه حس میکنید. زمانی که در کنارش راه میروید احساس غرور میکنید. تحمل دوریاش برایتان سخت و دشوار است. شادیاش برایتان زیباترین منظره دنیا و ناراحتیاش برایتان سنگینترین غم دنیا ست. حتی تصور بدون او زیستن برایتان دشوار است. شیرینترین لحظات عمرتان لحظاتی است که با او گذراندهاید. حاضرید برای خوشحالیاش دست به هرکاری بزنید. هر چیزی را که متعلق به اوست، دوست دارید. در مواقعی که به بنبست میرسید، با صحبت کردن با او به آرامش میرسید. برای دیدن مجددش لحظه شماری میکنید. حاضرید از خواستههای خود برای شادی او بگذرید. به علایق او بیشتر از علایق خود اهمیت میدهید. حاضرید به هرجایی بروید فقط او در کنارتان باشد. ناخود آگاه برایش احترام خاصی قائل هستید. تحمل سختیها برایتان آسان و دلخوشی های زندگیتان فراوان میشوند. او برای شما زیباترین و بهترین خواهد بود اگرچه در واقع چنین نباشد. به همه چیز امیدوارانه مینگرید و رسیدن به آرزوهایتان را آسان میشمارید. با موفقیت و محبوبیت او شاد و احساس سربلندی میکنید. واژه تنهایی برایتان بیمعناست. آرزوهایتان آرزوهای اوست. در دل زمستان هم احساس بهاری بودن دارید. به راستی دوست داشتن چه زیباست، این طور نیست؟ [CENTER][COLOR=#FF6600][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#3399ff]نمیدونم که این راه رو[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/CENTER][COLOR=#FF6600][/COLOR][COLOR=#FF6600][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#3399ff]کجا من اشتباه رفتم[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#FF6600][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#3399ff]که این جوری بدون تو[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#FF6600][FONT=arial,helvetica,sans-serif][SIZE=4][COLOR=#3399ff]چرا تا انتها [SIZE=3]رفتم [CENTER][B][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3][COLOR=#ff0099]منتظر لحظه ای هستم که دستانت را بگیرم[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3][COLOR=#ff0099]در چشمانت خیره شوم و دوستت دارم را بر لبانم جاری کنم[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3][COLOR=#ff0099]منتظر لحظه ای هستم که درکنارت بنشینم سر روی شانه هایت بگذارم[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3][COLOR=#ff0099]از عشق تو ... از داشتن تو.... اشک شوق بریزم[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3][COLOR=#ff0099]منتظر لحظه ای مقدس[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3][COLOR=#ff0099] که تو را در آغوش بگیرم بوسه ای از سر عشق به تو تقدیم کنم[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3][COLOR=#ff0099] و با تمام وجود قلبم را به تو هدیه کنم [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][COLOR=#ff0099][SIZE=3][B][FONT=arial, helvetica, sans-serif] آری من تو را [/FONT][/B][B][FONT=arial, helvetica, sans-serif]... [I][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=3][COLOR=#ff0099][B]لمس کن کلماتی را که برایت می نویسم[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][SIZE=3][FONT=arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#ff0099][B]تا بخوانی و بفهمی چقدر جایت خالیست[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#ff0099][B]تا بداني نبودنت آزارم مي دهد[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#ff0099][B]لمس کن نوشته هایی را که لمس ناشدنیست و عریان[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#ff0099][B]كه از قلبم بر قلم و كاغذ مي چكد[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#ff0099][B]لمس کن گونه هایم را که خيس اشك است[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#ff0099][B]لمس کن لحظه هایم را[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#ff0099][B]تویی که قدر روز ها را نمیدانی[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif][COLOR=#ff0099][B]لمس کن این با تو نبودن ها را[/B][/COLOR][/FONT] [/SIZE][/I][/FONT][/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT] [/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT]