Getty Images سایت گل- ژولیو باپتیستا مهاجم برزیلی باشگاه مالاگا، کلودیو رانیری، مربی کنونی اینتر و مربی سابق رم را متهم کرد که سعی داشته تا او را خراب کند. این ستاره برزیلی در طول سالهای 2009 تا 2011 در رم زیر نظر رانیری 60 ساله فوتبال بازی می کرد و درنهایت با قراردادی 2.5 میلیون یورویی به مالاگا و فوتبال اسپانیا منتقل شد. باپتیستا که این روزها با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند در صحبتهایی از روزهای حضورش در پایتخت ایتالیا صحبت کرد و به لانسنت گفت:« رانیری دلیل اصلی ناکامی من در رم بود. او سعی داشت تا من را خراب کند. من هیچ وقت بازی نکردم. جدای از اینکه برای تیم به میدان می روم یا نه، مهمترین نکته برای من احترام و صداقت بین افراد است.» این بازیکن برزیلی ادامه داد« رانیری با من و سایر بازیکنان روراست و صادق نبود و به ویژه با من خیلی بد بود. من رابطه خوبی را با او شروع کردم ولی بعد از یک مصدومیت او شروع به کنار گذاشتن من کرد. او مرا نادیده می گرفت و حتی نام مرا درلیست بازیکنان فراخوانده قرار نمی داد. این رفتار درستی نیست.» باپتیستا در طول رقابتهای این فصل لالیگا به دلیل مصدومیتهای متعدد، تنها در4 بازی برای تیمش به میدان رفته و یک بار برای مالاگا به گل رسیده.