1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مارادونا:اسم من را در لیست نامزدهای هدایت بحرین بنویسید

شروع موضوع توسط artia ‏7/4/12 در انجمن ورزشی

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    63
    حرفه:
    -----
    [​IMG] Maradona, Wasl uae- Getty

سایت گل- دیگو ارماندو مارادونا سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین تمایلش را برای در دست گرفتن هدایت تیم ملی بحرین ابراز کرد و این درحالی است که او در ماه می سال گذشته هدایت تیم الوصل امارات را در دست گرفت​
    اسطوره آرژانتینی در گفتگو با شیخ علی بن خلیفه آل خلیفه، نایب رئیس اتحادیه فوتبال بحرین تمایلش را برای در دست گرفتن هدایت تیم ملی این کشور در اینده برزبان آورد.​
    طبق گزارش منتشره در البلاد، مارادونا گفت:« اگر به دنبال مربی جدیدی برای تیم ملی هستید، اسم من را هم در لیست نامزدهای هدایت تیم بنویسید.»​
    این درحالی است که مارادونا اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که به تازگی پیشنهاد بازگشت به فوتبال آرژانتین و هدایت تیم سن لورنزو را رد کرده؛ و به این نکته اشاره کرد که هیچ وقت به تیم کنونی اش خیانت نمی کند.​
    این مربی 51 ساله درادامه به اشاره به استانداردهای فوتبال بحرین اعلام کرد که باید توجه بیشتری به کیفیت فوتبال درکشورهای حاشیه خلیج فارس شود:« فکر می کنم که فوتبال بحرین در کل خوب است. الریفا، یکی از باشگاه های بحرین، به خاطر پاسکاری های فوق العاده اش شناخته شده است و مهره های خوبی هم دارد. با توجه به تجربه کاری ام در الوصل، می توانم ببینم که فوتبال خلیج فارس در سطح خوبی است ولی به توجه بیشتری نیاز دارد.»​
    تیم الوصل مارادونا درحال حاضر در رده ششم جدول لیگ امارات قرار دارد.

یک شخص از این تشکر کرد.