1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

منم قران....

شروع موضوع توسط anika ‏7/4/12 در انجمن اشعار

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانش اموز
    منــــم قرآن کتـــــــاب آسمانـــی که هستم تا قیامـت جــــاودانـــی                                                                                                                      *

خدا را در حقـیـقـــت مـن زبانـــم دهم داد سخن آن سان که دانـی                                                                                                                        *    

بشــر را می‌دهـم بهر سعــــادت به عالم خط و مشی زندگــانـــی                                                                                                                         *    

منـــم آن مـشعــل راه هدایـــــت هدایت می‌کنم با خوش زبـــانـــی                                                                                                                        * 

به دست مـن بُود نسل بشــر را کلیـــــد قفـل اســـــرار نهــــانـــی                                                                                                                          *         

اساتیــد جهـــــان راه ره نمــودم که باشـد کار من پرتــو نشــانـــی                                                                                                                           *        

بری پـی بر رمـــوز کهـکشـانهـــا اگر عمقــی رمــــوزم را بخـوانـــی                                                                                                                            *

صحف از متـن من گردید، کـــامل که کـل کــاملــــم در کــــاردانـــی                                                                                                                           *

نهـم تــــورات را طُهـــر روایــــــت که از او می‌کنـم من پاسبــانـــی                                                                                                                            *

زانجیـلـم بُود بـر سینــــه حـــائل ز مریـم هم مــــدال قهرمــــانـــی                                                                                                                            *

بخـوان قرآن اگر خواهی بری پی به اجـــرام و کـــرات آسمــــانـــی                                                                                                                           *

کلیــــد گـنجهـــــای بـی‌کـران را منــم در اختیــــــارات رایگـــانـــی                                                                                                                            *

مرا از خط و مشـی عتـــرت آموز که از دانــــائـــی آنـــــان بـدانـــی                                                                                                                            *

جدائی من و عترت محـال است که بی‌عترت در این محبس بمانی                                                                                                                            *

ژولیده نیشابوری ،  سایت داستانهای قرانی

2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    interpreter
    پاسخ : منم قران....

:love0041:منتقل شد