1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

کلوزه : برای یورو 2012 دراوج خواهم بود

شروع موضوع توسط artia ‏6/4/12 در انجمن ورزشی

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    63
    حرفه:
    -----
    [​IMG] Getty Images

سایت گل– میروسلاو کلوزه بازیکن کهنه کار تیم ملی فوتبال آلمان که چندی پیش از ناحیه ی ران پا مصدوم شد ،معتقد است که با گذراندن دوره ی نقاهت و انجام تمارین لازم می تواند به سلامتی دست یابد و در رقابتهای یورو 2012 آماده حضور یابد.
    اوگفت :" من درباره ی یورو نگران نیستم . دکتر ویلهلم مولر به من گفته است که اگر دوره ی استراحت من تکمیل شود خواهم توانست مثل گذشته آماده شوم . دکتر ویلهلم مولر و کلاوس ادر هر دو به من گفته اند که روند بهبودی بسیار خوب است اما هنوز نمی توانم بگویم که در این فصل می توانم برای لاتزیو به میدان بروم یا خیر."
    همچنین چندی پیش یوآخیم لو درباره ی مصدومیت میروسلاو کلوزه ابراز نگرانی کرده بود . میروسلاو کلوزه در این باره ادامه داد: " من می دانم که تمرین های ما بسیار مهم خواهد بود. من با کمی استراحت می توانم برای یورو 2012 آماده تر شوم . به نظر من لو نباید به خاطر این موضوع نگران باشد . من میدانم که چه چیزی به بهبود بدن من کمک می کند . شما می توانید برای درک این حرف من به رقابتهای 2006 و 2010 توجه داشته باشید."

یک شخص از این تشکر کرد.