سيلاس وهاسيك سايت گل - پائولو سيلاس سرمربي تيم الغرافه با وجود شكست مقابل پرسپوليس صندلي خود را روي نيمكت اين تيم از دست نخواهد داد. سيلاس با چهرهاي شبيه آيلتون ستاره سابقه تيم ملي برزيل در مصاحبه مفصل با الكاس از خودش و تيمش دفاع ميكند. سيلاس در مورد شكست خانگي مقابل پرسپوليس گفت:«متأسفانه هيچ كدام از بازيكنان ما در سطح بازي الهلال بازي نكردند. البته وقتي ما در چند دقيقه اول بازي دو گل ميخوريم مشخص است كه به سختي ميتوانيم خودمان را جمع كنيم.» خبرنگار الكاس از در مورد فرهاد مجيدي سوال كرده و او در پاسخ گفت:« مجيدي بازيكني است كه در محوطه جريمه خصائص اصلي خود را نشان ميدهد اما او در اين بازي فرصت زيادي به دست نياورد و 4 بازيكن اصلي خط مياني ما نتوانستند براي او موقعيتي بسازند.» او در پاسخ به اين سوال كه چه توصيهاي به تيم در بين دو نيمه كرده است ميگويد:«به بازيكنان گفتم آنچه انجام دادهاند به اندازه كافي خوب نيست و بايد در نيمه دوم با پرسپوليس مبارزه كنند حتي اگر نتيجه لازم به دست نيايد با اين حال اتفاق خاصي نيفتاد و من متأسفم كه يان نتيجه به دست آمد من اميدوارم در بازي با ام سلال اين بازي را جبران كنيم.» او ادامه ميدهد:«همه در بازي الهلال و هم در بازي پرسپوليس جزئياتي را رعايت نكرديم و اين مساله تأثير منفياش را روي نتايج ما گذاشت.» او كه جانشين برونو متسو شده است ميگويد:« وقتي كه هدايت الغرافه را قبول كردم فکر می کردم كه اين تيم روحيه قهرماني دارد اما با اتفاقاتي كه رخ داده ما بايد تلاش كنيم آن روحيه قبلي را به تيم بازگردانيم به هر حال رقابت براي ما به پايان نرسيده و اين فرصت هست كه شكست تلخ بازي پرسپوليس را جبران كنيم.»