1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مانچینی: اگر بالوتلی هم تیمی ام بود، او را کتک می زدم؛

شروع موضوع توسط artia ‏6/4/12 در انجمن ورزشی

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    63
    حرفه:
    -----
    [​IMG] Getty Images

سایت گل- روبرتو مانچینی، مربی ایتالیایی منچسترسیتی در صحبتهایی اعلام کرده که آنقدر از رفتارهای بالوتلی ناامید شده که بارها جلوی خودش را گرفته تا روی او دست بلند نکند
    این مربی ایتالیایی در صحبتهایی اعلام کرده که اگر به جای آنکه مربی بالوتلی باشد، هم تیمی او می بود، تا به امروز با او دست به یقه شده بود
    مانچینی به دیلی میرر گفت:« من به ماریو گفتم که اگر ده سال پیش با من هم بازی می بود، قطعا هر روز کم کم یک ضربه به سرت می زدم و کتکش می زدم.»
    بالوتلی روز پنجشنبه در مرکز شهر منچستر تصادف کرد و یک هفته پیش در داخل زمین مسابقه، با الکساندر کولاروف ،هم تیمی اش درگیر شد. این مسائل از یک سو و رسوایی های اخلاقی او از سوی دیگر باعث شده تا سران سیتی از دست او به ستوه بیایند و تصمیم به فروش بالوتلی بگیرند.

مربی سیتی ادامه داد:« مشکل بالوتلی، تمرکز اوست. من هر روز روی او کار می کنم. البته هر روز با او حرف نمی زنم؛ چون دراین صورت خودم به یک روانشناس نیاز خواهم داشت ولی من با ماریو حرف می زنم، چون نمی خواهم که او کیفیت فوتبالش را از دست بدهد. ماریو می تواند یکی از برترین بازیکنان اروپا باشد. من نمی خواهم که او مهارتش را از دست بدهد.»
    مانچینی درادامه درمورد درگیری میان بالوتلی و کولاروف گفت:« آنچه میان ماریو و کولاروف در زمین مسابقه رخ داد، مسائلی است که ممکن است در لحظات سخت میان دو هم تیمی پیش بیاید. اتفاق خوبی نبود ولی این اتفاقات ممکن است رخ دهد. به ویژه وقتی که در شرایط سخت ، عصبی شده ای. بعد از بازی تمام این مشکلات به اتمام رسید . من نگران رفتارهای بالوتلی نیستم.مهم این است که درپایان بازی همه چیز خوب بود. ما هیچ مشکلی بین ماریو و کولاروف نداشتیم. اصلا این درگیری را دوست نداشتم ولی می توانم درک کنم که این اتفاقات می افتد.»