Getty Images سایت گل - فابریزیو میکولی مهاجم شماره ۱۰ تیم پالرمو در آستانه جدال شنبه شب تیمش با یووه به الکس دل پیرو پیشنهاد میکند به پالرمو ملحق شود . به گزارش یوونتوس اف سی دات آی آر آنچه که مسلم است دل پیرو پایان فصل یووه را ترک خواهد کرد و تیم های زیادی تاکنون برای جذب او اعلام آمادگی کرده اند اما فابریزیو میکولی مهاجم اسبق یوونتو و کنونی تیم پالرمو به اسکای اسپرت میگوید . ” الکس اسطوره واقعی است اگر او به پالرمو بیاید شماره ۱۰ خودم را به او میدهم چون واقعا میدانم او فوق العاده است ، هر چیزی در دنیای فوتبال میتواند رقم بخورد اما دوست دارم اله را همبازی خود ببینم . ” او در ادامه درباره تمدید قرارداد خود نیز میگوید :” با زامپرینی رئیس باشگاه درباره تمدید قرارداد خودم صحبت کرده ام و به احتمال فراوان در پالرمو خواهم ماند و دوس دارم الکس هم بازیم باشد . “ فابریزیو میکولی مهاجم تیم پالرمو ، از فصل 2002 تا 2007 بازیکن یوونتوس بود اما تنها 25 بازی برای یوونتوس انجام داد و مدام به صورت قرضی در تیم های دیگر بود . میکولی در این فصل 12 گل نیز به ثمر رسانده که نکته جالب توجه آن است که این مهاجم به تنهایی 5 بار دروازه تیم اینتر را باز کرده است .