1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مانچینی: درگیری بالوتلی و یحیی توره صحت ندارد

شروع موضوع توسط artia ‏6/4/12 در انجمن ورزشی

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    63
    حرفه:
    -----
    [​IMG] Getty Images

سایت گل- روبرتو مانچینی، سرمربی منچسترسیتی، تاکید کرد که شایعات اخیر در مورد درگیری یحیی توره و ماریو بالوتلی بعد از تساوی این تیم مقابل ساندرلند کاملا کذب است.
    منچسترسیتی در هفته های اخیر نتایج خوبی کسب نکرده و در 6 دیدار اخیرش تنها 2 پیروزی به دست آورده استو همین مسئله موجب شده تا منچستریونایتد فاصله اش در صدر جدول را به 5 امتیاز افزایش دهد.
    بالوتلی همچنین در طول بازی بر سر زدن یک ضربه آزاد با الکساندر کولاروف درگیری پیدا کرد اما مانچینی این اتفاق را یک اتفاق معمولی توصیف کرد.

او در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" آنچه در زمین بین کولاروف و بالوتلی رخ داد، اتفاقی بود که فکر می کنم در شرایط دشوار می تواند رخ دهد.
    من چندان نگران دردسر درست کردن بالوتلی نیستم. مهم این است که بعد از بازی همه چیز اوکی بود و مشکلی بین کولاروف و بالوتلی وجود نداشت. من این اتفاق را دوست ندارم اما می توانم این شرایط را درک کنم."
    یحیی توره هم با تکذیب درگیری اش با بالوتلی در گفتگو با دیلی میل گفت:" من به سمت ماریو رفتم و به او گفتم باید آرام باشی. ما در زمین هستیم. همه در حال نگاه کردن ما هستند.
    شرایط دشواری بود زیرا ماریو آدمی است که اگر بخواهد کاری را انجام بدهد، آن را انجام خواهد داد. اما او باید یاد بگیرد که بیشتر گوش کند. بعضی ها می گویند من بعد از دیدار مقابل سوانسی و ساندرلند با ماریو درگیر شدم. این حرف ها من را شوکه کرد. وکلایم با من تماس گرفتند. این اولین بار بود که چنین حرف هایی در مورد من زده می شد. این ها اصلا درست نیست. اصلا چنین اتفاقاتی رخ نداد. من یک فوتبالیست هستم، نه یک بوکسور.
    مردم از رابطه من و ماریو اطلاعی ندارند. ما با هم دوست نیستیم. او مثل برادر من است و من او را دوست دارم."