1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

جلال حسيني: گلزني با سر را بيشتر دوست دارم/ بازيكنان لخويا اصلا عربي حرف نمي‌زدند

شروع موضوع توسط artia ‏4/4/12 در انجمن ورزشی

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    63
    حرفه:
    -----
    [​IMG] ok

سايت گل – تيم فوتبال سپاهان در شرايطي بازي حساس مقابل لخويا را با پيروزي پشت سر گذاشت كه سيدجلال حسيني مدافع زردپوشان توانست يكي از گل‌هاي تيمش را به ثمر برساند.​
    حسيني در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل حرف‌هايش را اينگونه آغاز مي‌كند:« بازي بسيار سختي بود و باور كنيد كه در چند ماه اخير هيچ وقت اينگونه تحت فشار قرار نگرفته بوديم. لخويا واقعا تيم بسيار خوبي بود و بازيكنان خارجي اين تيم بسيار فوق‌العاده بودند. البته بايد بگويم همه بازيكنان لخويا خارجي بودند و هيچ كدام از آنها اصلا عربي حرف نمي‌زدند. خوشحالم كه در نهايت توانستيم 3 امتياز را بگيريم.»​
    از سيدجلال در مورد گلزني‌اش سوال مي‌كنيم كه اينگونه جواب مي‌دهد:«خوشحالم كه گل زدم و اين كار را با پا انجام دادم. البته ما بيشتر به فكر دفاع كردن بوديم چون لخويا مهاجمان بسيار خوبي دارد ولي خوشبختانه دوباره با پا گل زدم. البته من گل زدن با ضربه سر را بيشتر دوست دارم چون سخت‌تر است.»​
    حسيني از خستگي بازيكنان سپاهان حرف مي‌زند و مي‌گويد:«فقط مي‌توانم بگويم كه خيلي خسته‌ايم و حالا در اين وضعيت بايد به مصاف ملوان برويم و 3 روز بعد از اين بازي هم با پرسپوليس بازي داريم. ما دنبال بهانه نيستيم ولي واقعا خسته شده‌ايم و اي كاش يكي از اين دو بازي برگزار نمي‌شد. فقط اميدوارم اين موضوع به سپاهان ضربه نزند.»​
    حسيني در پاسخ به اين سوال كه آيا سال آينده قصد جدايي از سپاهان را داري به سايت گل مي‌گويد:«مطمئن باشيد اولويت اولويت اول من سپاهان است و اگر شرايط مهيا باشد دوست دارم قراردادم را تمديد كنم.»

یک شخص از این تشکر کرد.