1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

عنايتي: آقاي گلي براي من هيچ ارزشي ندارد

شروع موضوع توسط artia ‏3/4/12 در انجمن ورزشی

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    63
    حرفه:
    -----
    [TABLE="width: 95%, align: center"]
    [TR]
    [TD] رضا عنايتي مهاجم با تجربه صباي قم در بازي با شهرداري تبريز دو گل به ثمر رساند تا با آقاي گل فعلي ليگ يعني فونيکه سي فقط يک گل فاصله داشته باشد.

[/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [TABLE="width: 95%, align: center"]
    [TR]
    [TD="colspan: 3"][HR][/HR][/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="colspan: 3"] سایت گل- رضا مي‌تواند امسال هم آقاي گلي در ليگ را دوباره تجربه کند. او در پاسخ به اين سوال که آيا فکر مي‌کردي امسال به جمع مدعيان آقاي گلي اضافه شوي، مي‌گويد:«به اين موضوع اطمينان داشتم و از همه بچه‌ها تشکر مي‌کنم که چنين شرايطي را برايم به وجود آوردند. تمرکز من روي آقاي گلي نيست و فقط به اين فکر مي‌کنم که تيم ما بتواند امسال با تلاش همه بازيکنان سهميه آسيا بگيرد. با اين حال تلاش مي‌کنم که در 6 بازي باقيمانده آمار گلزني‌ام را بالا ببرم.»
    عنايتي در پاسخ به اين سوال که آيا کسب عنوان آقاي گلي براي تو يک اتفاق ويژه و تعيين کننده است خاطرنشان مي‌کند:«براي من اصلا مهم نيست و هيچ ارزشي ندارد چون در ايران هيچ کس به اين عنوان ارزش قائل نمي‌شود. يک بار به من يک کفش دادند که نمي‌دانم مسي رنگ بود يا طلايي و الان هم رنگ آن کفش برگشته و نمي‌دانم واقعا چه رنگي است. من حتي يک حکم ندارم که بدانم در فلان سال آقاي گل شده‌ام. بايد به فدراسيون بروم تا حکمي بگيرم که در سال‌هاي آينده مدرکي داشته باشم که نشان دهد زماني آقاي گل ايران بودم. فردا يکي وقتي از من پرسيد که چه زماني آقاي گل بودي بايد مدرک نشان دهم.»
    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]