1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

الغرافه را ببريم صعودمان تقريبا قطعي مي‌شود

شروع موضوع توسط artia ‏2/4/12 در انجمن ورزشی

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    63
    حرفه:
    -----
    [TABLE="width: 95%, align: center"]
    [TR]
    [TD] جواد کاظميان هافبک مهاجم پرسپوليس با آمدن مصطفي دنيزلي به اين تيم رفته رفته به روزهاي اوج نزديک شد.او در بازي‌هاي اخير که در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا انجام داد يکي از بازيکنان تأثيرگذار پرسپوليس بود.
    [/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [TABLE="width: 95%, align: center"]
    [TR]
    [TD="colspan: 3"][HR][/HR][/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="colspan: 3"]کاظميان در مورد رسيدن به روزهاي خوب فوتبالي‌اش مي‌گويد:«يکي از اتفاقات مهم اين بود که در بازي‌هاي اخير به صورت ثابت در ترکيب قرار گرفتم و توانستم از اعتماد کادرفني به خوبي استفاده کنم. متأسفانه در مقاطعي از فصل تيم ما دچار مشکلات زيادي شد و من هم مثل خيلي از بازيکنان هم از لحاظ روحي و هم از لحاظ فوتبالي افت کردم ولي حالا شرايط عوض شده است.»

کاظميان ادامه مي‌دهد:«خوشحالم که در بازي‌هاي اخير توانستم کادرفني را راضي کنم و مي‌خواهم اين روند را ادامه دهم. حتي مي‌خواهم بهتر از اين باشم تا دوباره به تيم ملي دعوت شوم. من آنقدر خوب بازي خواهم کرد تا دوباره کی روش به تيم ملي دعوتم کند.»

کاظميان در مورد شرايط پرسپوليس در آستانه ديدار با الغرافه اينگونه ميگوید:«از لحاظ روحي و فني شرايط بسيار خوبي داريم و شکست دادن الشباب شخصيت تيمي پرسپوليس را بالا برد. الان آماده بازي با الغرافه هستيم و فقط براي برد به قطر مي‌رويم. اگر الغرافه را در زمين خودش شکست بدهيم صعودمان از اين گروه تا حدود زيادي قطعي خواهد شد.»

[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]