1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

فشنگچي: تابع دستور دنيزلي هستم

شروع موضوع توسط artia ‏2/4/12 در انجمن ورزشی

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    63
    حرفه:
    -----
    [TABLE="width: 95%, align: center"]
    [TR]
    [TD] هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به شرايط خوب‌مان در ليگ قهرمانان آسيا براي صعود به مرحله بعد امتياز بازي با الغرافه حياتي است.
    [/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [TABLE="width: 95%, align: center"]
    [TR]
    [TD="colspan: 3"][HR][/HR][/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="colspan: 3"]امیرحسین فشنگچی درباره بازی مقابل الغرافه قطر اظهار داشت: خوشبختانه با بازی‌های خوب و روانی که در لیگ قهرمانان آسیا به نمایش گذاشته‌ایم، چهره واقعی پرسپولیس را به هواداران نشان داده‌ایم و اگر ما اسیر بدشانسی‌هایی شامل مصدومیت، محرومیت و مسائل حاشیه ای نبودیم، اکنون با این تیم خوب در لیگ برتر و جام حذفی هم مدعی بودیم.

وی افزود: همه می‌دانند که با بازی مقابل الهلال چه استارت خوبی در لیگ قهرمانان ‌آسیا زدیم و با یک نتیجه خوب مقابل الشباب شایستگی‌های پرسپولیس را به نمایش گذاشتیم. البته هنوز کار برای ما تمام شده نیست و باید ۴ بازی آینده را بسیار جدی بگیریم.

فشنگچی تاکید کرد: در بازی مقابل الغرافه روز آسانی نداریم؛ قطری‌ها تا به امروز به نتایج دلخواه خود نرسیده‌اند، بنابراین مقابل ما برای گرفتن نتیجه دست به هر کاری می‌زنند تا به ۳ امتیاز بازی برسند و همین موضوع کار را برای ما دشوار می‌کند. اگر قدر فرصت‌های خودمان را بدانیم و دقایق ابتدایی بازی را کنترل کنیم به مرور زمان می‌توانیم حریف را غافلگیر کنیم و به امتیاز دلخواه برسیم.

وی در مورد تصمیم دنیزلی برای حضورش در دقایق پایانی بازی های اخیر پرسپولیس گفت: من تابع کادر فنی هستم و خوشبختانه هر وقت هم به میدان آمدم تاثیری در روند تیمی داشته‌ام و گلزنی برابر الشباب یکی از این موضوعات بود. حالا اگر دنیزلی یک دقیقه یا ۹۰ دقیقه به من فرصت بدهد تابع دستورات او هستم و سعی می‌کنم برای پرسپولیس موثر باشم.

[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]