[TABLE="width: 95%, align: center"] [TR] [TD] سرمربي رم اميدوار است تيمش در پايان فصل با بهدست آوردن رتبه سوم به کار خود پايان دهد. [/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE="width: 95%, align: center"] [TR] [TD="colspan: 3"][HR][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="colspan: 3"] به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، جالوروسی دیدار خانگی این هفته خود برابر نووارا را با پیروزی ۵ بر ۲ به پایان رساند تا همچنان در رده ششم جدول باقی بماند. لوئیز انریکه در این مورد گفت: بازی بسیار سختی برای ما بود زیرا در زمانی نامتعارف برگزار شد. هوا گرم بود و حریف نیز در فرم خوبی قرار داشت. با این شرایط و با توجه به اینکه از نووارا عقب افتادیم، بازی خوبی ارائه کردیم. برای همه هواداران باشگاه خوشحال هستم زیرا در همه شرایط سختی که در این فصل داشتهایم در کنار ما بودهاند. وی در ادامه گفت: مارکینیو بازیکنی است که قدرت بدنی بالایی دارد، دونده است و شوتهای سنگینی به سمت دروازه حریف میزند. او در ژانویه به ترکیب تیم اضافه شده و به نظر من خرید بسیار خوبی است. سرمربی پیشین تیم ب بارسلونا در مورد رتبه پایانی رم در این فصل گفت: ما با این باور که در پایان فصل میتوانیم به رتبه سوم برسیم دیدارهایمان را ادامه میدهیم. اطمینان دارم که میتوانیم این کار را انجام دهیم. هر چند اکنون شرایط پایداری نداریم ولی دلیلی برای نرسیدن به رتبه سوم نداریم. [/TD] [/TR] [/TABLE]